• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!

Institutul Kaali fertilizare in vitro

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 /...

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 / 3612.022.388 / 3612.022.296
Fax: 36-1-214.6050

Sediul din Szeged:

6725 Szeged, Semmelweis u.1.
Director medical Prof. Dr. Pál Attila
Telefon / Fax: +3662.423.623

control ginecologic;
examinarea infertilitatii masculine (andrologie);
examinari hormonale;
ecografie;
examinari ale permeabilitatii oviductului;
examinarea uterului;
definirea graviditatii (ecograf, hormonal);
inseminare artificiala cu gamet propriu;
inseminare artificiala cu gametul donorului;
tratamente hormonale ale infertilitatii

fertilizare in vitro

Prof. Dr. Steven G. Kaáli
Membru al Academiei de Stiinte a Ungariei;
Prof. Dr. Bernard Artúr

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 3662.423.623

Opinii utilizatori

Pentru Petro
De Milci pe 29 Iulie 2013

Pretul este de la 1500 euro pana pe la 3000, 3500 depinde de ce aveti nevoie. Pe noi ne-a costat 2900, dar am auzit ca au fost pe care i-a costat si mai mult, caci le-a trebuit si cazare.

Costuri
De Petro pe 26 Iulie 2013

Buna. Am dori sa stim cati bani a costat pentru ca vrem sa ajungem si noi la Szeged si ne-ar interesa suma.

Pentru Monica
De Milci pe 24 Iunie 2013

Draga Monica, eu iti recomand ca dupa 1 iulie sa incerci din nou. Domnul dr. este in concediu pana la 1 iulie si asta ar fi una dintre cauze. A doua este ca are niste probleme personale si de aceea nu prea raspunde in ultimul timp la mail-uri, si telefon.

FIV
De Monica pe 08 Iunie 2013

Buna, as dori sa fac si eu un FIV. O adresa de mail la care sa-mi raspunda cineva despre pasii pe care trebuie sa-i urmez? Multumesc.

FIV Szeged
De O mamica fericita pe 03 Iunie 2013

Fetelor, va doresc mult succes alora care a-ti ales Szeged-ul pentru fertilizare. Sunt mamica fericita a unei fetite superbe urmare a unui FIV la Szeged. Eu am mers pe mana dl-lui doctor Zadori si nu-mi pare rau. Intradevar uneori raspunde mai greu la mail-uri, dar am fost acolo si am vazut, omul acesta este chiar ocupat. Pe parcursul tratamentului mie mi-a raspuns duminica dimineata, probabil in timpul lui liber. As mai face o completare vorbeste si germana. Multa sanatate si bafta!

Pentru Edi
De Milci pe 21 Mai 2013

Daca te referi la sperma donor, raspunsul este da, se face inseminare si fertilizare cu sperma donor.

Cazare in Szeged
De Gabriela pe 21 Mai 2013

Pentru toate fetele care doresc cazare in Szeged, eu m-am cazat intr-un apartament cu 2 camere destul de aproape de institut, langa Aqua park-ul din Szeged. In 2011 era 20 euro/noapte. Faci cam 10 - 15 min. pe jos pana la clinica. Daca doriti va pot da numarul d-lui care locuieste in Pecica si vorbeste romaneste. Sper sa il mai aiba. Va doresc succes tuturor. Eu am deja o fetita minunata nascuta in dec. 2011 cu ajutorul doctorului Zadori si imi doresc foarte mult sa mai merg si in primavara daca ne ajuta D-zeu sa ii mai daruim un fratior micutei noastre.

Institutul Kaali fertilizare in vitro
De Edi pe 20 Mai 2013

Si eu am trimis mail sa vad daca se face fertilizare de la donor, dar nu mi-a raspuns nimeni pana acum.

Institutul Kaali fertilizare in vitro
De Danna pe 10 Mai 2013

Mi-a raspuns intr-un final. Ne-am si vazut pentru o consultatie. Ce pot sa spun: I Love This Doctor!

Pentru Dana.
De Milci pe 09 Mai 2013

Buna, la mail-uri raspunde foarte greu asa ca incearca la receptie in engleza, iar asistentele iti vor face legatura cu domnul doctor. Cu el poti vorbi in engleza. Asta este cea mai rapida cale de a lua legatura cu el.

Contact Institutul Kaali fertilizare in vitro

Adresa

-

Site www.kaali.hu/ro/
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.