• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!

Institutul Kaali fertilizare in vitro

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 /...

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 / 3612.022.388 / 3612.022.296
Fax: 36-1-214.6050

Sediul din Szeged:

6725 Szeged, Semmelweis u.1.
Director medical Prof. Dr. Pál Attila
Telefon / Fax: +3662.423.623

control ginecologic;
examinarea infertilitatii masculine (andrologie);
examinari hormonale;
ecografie;
examinari ale permeabilitatii oviductului;
examinarea uterului;
definirea graviditatii (ecograf, hormonal);
inseminare artificiala cu gamet propriu;
inseminare artificiala cu gametul donorului;
tratamente hormonale ale infertilitatii

fertilizare in vitro

Prof. Dr. Steven G. Kaáli
Membru al Academiei de Stiinte a Ungariei;
Prof. Dr. Bernard Artúr

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 3662.423.623

Opinii utilizatori

Rugaminte
De Flor pe 18 Februarie 2013

Buna! Georgiana, esti draguta sa-mi transmiti cat a durat pana domnul doctor Zadori ti-a zis ziua cand sa ajungi la el? Si eu am tinut legatura cu dansul prim email si astept acum sa ne zica data cand sa ajungem la prima vizita, dar timpul parca trece atat de greu si raspunsul nu mai vine.

Institutul Kaali fertilizare in vitro
De Georgiana pe 06 Februarie 2013

Buna, numele meu este Georgiana si merg pentru prima oara la dr. Zadori pe 27 martie sper sa fie totul bine. Andreea, daca vrei sa-mi dai si mie niste detalii, o adresa de mail ceva, te rog.

Fiv 2010 reusit
De Andreea pe 03 Februarie 2013

Buna! Numele meu este Andreea si vi-l recomand cu cea mai mare incredere pe Dr. Zadori! Am facut un Fiv la el in 2010, primul si singurul, rezultat-Daria, doi ani si sapte luni! Urmeaza al doilea Fiv, la sfarsitul lunii Martie, bineinteles, cu acelasi medic, un OM in adevaratul sens al cuvantului, un medic competent si extrem de amabil! Nu numai ca m-a sustinut, mi-a explicat fiecare procedeu in parte si chiar m-a sustinut prin e-mail pe tot parcursul sarcinii! Succes tuturor!

Pentru Carmen Galati
De CORINA pe 09 Ianuarie 2013

Buna Carmen, si eu sunt din Galati, am fost la Szeget in iulie 2011. Rezultatul: o zana mica de 9 luni acum. Vroiam sa te intreb ce ai facut. Mult succes tuturor!

Informatii despre institutl kaali
De Roxy pe 27 Noiembrie 2012

As dori si eu mai multe informatii depre acest institut, vreau sa imi fac programare in ianuarie pentru vitro.

Institutul Kaali fertilizare in vitro
De Carmen pe 06 Octombrie 2012

Sunt Carmen si as vrea sa te intreb ce probleme ai de nu ai reusit de prima oara, cat costa? Mai multe detalii, si cu programare as vrea, scrie-mi daca poti, merci.

Szeged
De Adriana pe 06 Octombrie 2012

De unde esti, Cami? Eu am fost joi, 4 octombrie pentru prima data la Szeged. Eu sunt din Arad, si voi face naveta la Szeged. Cunosc limba maghiara, deci nu am avut nevoie translator, dar erau acolo cupluri din Romania cu translator. Uite un nr de tel pt translator 0036303846397, se numeste Gyongy. Ea am inteles ca iti poate oferi si cazare. Mai vreau sa iti spun ca am ramas placut impresionata de felul in care s-au comportat cu noi cei de acolo, de profesionalismul lor, de absolut tot. Iti recomand sa mergi cat mai repede. Daca te mai pot ajuta cu ceva, trimite-mi mail si iti raspund cu cea mai mare placere. adrianaklein2005@yahoo.com

FIV Szeged
De Cami Suciu pe 03 Octombrie 2012

Buna, ma numesc Camelia si ma intereseaza mai multe informatii in legatura cu clinica Kaali, nu stiu niciun doctor, nici un translator, nici unde ma pot caza. Am facut un fiv in Timisoara, dar nu am mai ajuns la biotransfer.

Mail
De Elena pe 02 Octombrie 2012

Buna! Vreau sa fac o programare la clinica. Nu prea stapanesc limba engleza da-mi te rog un model de mail in limba engleza. Multumesc Elena.

FIV
De Cristina pe 03 Iulie 2012

Nu stiu cum sa fac o programare la doctor Zandori. Are cineva o adresa de e-mail?

Contact Institutul Kaali fertilizare in vitro

Adresa

-

Site www.kaali.hu/ro/
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.