• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Institutul Kaali fertilizare in vitro

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 /...

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 / 3612.022.388 / 3612.022.296
Fax: 36-1-214.6050

Sediul din Szeged:

6725 Szeged, Semmelweis u.1.
Director medical Prof. Dr. Pál Attila
Telefon / Fax: +3662.423.623

control ginecologic;
examinarea infertilitatii masculine (andrologie);
examinari hormonale;
ecografie;
examinari ale permeabilitatii oviductului;
examinarea uterului;
definirea graviditatii (ecograf, hormonal);
inseminare artificiala cu gamet propriu;
inseminare artificiala cu gametul donorului;
tratamente hormonale ale infertilitatii

fertilizare in vitro

Prof. Dr. Steven G. Kaáli
Membru al Academiei de Stiinte a Ungariei;
Prof. Dr. Bernard Artúr

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 3662.423.623

Opinii utilizatori

FIV
De Andadinca pe 06 Noiembrie 2013

In primul rand va salut pe toate si va pup. Am citit mesajele vostre si asa am hotarat sa ma inscriu pe acest site. Eu si sotul meu am inceput sa facem dosarul pentru Fiv la Giulesti, dar dupa ce am citit parerile vostre am hotarat sa mergem in Ungaria la institutul Kaali dr. Zadori. As vrea sa va rog sa ne dati si noua mai multe detail si sfaturi. Va multumim.

FIV la Szeged
De Anca pe 04 Noiembrie 2013

Buna seara fetelor. Am si eu o experienta reusita la dr. Zadori, am o fetita de 2 anisori si 8 luni, iar acum astept rezultatul de la betahcg pentru al doilea copilas. Va recomand cu caldura clinica Kaali de la Szeged unde lucreaza o echipa medicala deosebita, iar Gyongyi draga de ea e o femeie deosebita. Mult succes tuturor.

Institutul Kaali fertilizare in vitro
De RAMONA pe 03 Noiembrie 2013

Sau, va rog, oricare ati fost, sa ma ajutati cu un pret si niste informatii. Va multumesc!

Informatii
De Ramona pe 03 Noiembrie 2013

Buna, Florentina, am si eu o rugaminte: poti sa-mi zici cat te-a ajuns totul, fiv+ cazare, traducere? Si alte informatii? Pentru ca sunt programata acum in noiembrie, si as vrea sa stiu cam cat ma ajunge. Multumesc din suflet! Tot la Gyongyi o sa merg si eu. Astept un mesaj cat mai curand. Multumesc mult!

Pentru fetele care au nevoie de informatii
De Brindusa pe 29 Octombrie 2013

Draga Mihaela, daca poti raspunde cu un mesaj in care sa-mi dai o adresa de email, sau poate un id de mesenger. Cred ca asa ar fi mai usor sa comunicam si sa-ti raspund (in masura in care pot) la intrebarile pe care le ai.

Lucia, eu nu am avut nevoie de donare de ovocite, deci nu stiu prea multe detalii privind pretul unei astfel de proceduri, dar iti pot sa-ti impartasesc din experienta mea de acolo. Cum pot afla adresa ta mail, ca sa iti pot raspunde?

Un sfat mult asteptat!
De Mihaela Laura pe 29 Octombrie 2013

Buna, ma numesc Mihaela, sunt din Cluj Napoca, si am 38 ani. Am citit mesajul tau cu multa bucurie in suflet. Sper sa doresti sa imi transmiti si mie cateva sfaturi demne de urmat.
Imi doresc mult de tot sa putem avea un copilas, un suflet pe care sa-l uibim. Daca poti te rog, sa -mi comunici care este procedura de urmat Ce analize avem nevoie sa ducem cu noi.
Care ar fii costurile implicate de aceasta procedura (fertilizare in vitro).

In speranta unui raspus din partea ta iti multumesc anticipat,

Mihaela

Informatii
De Lucia pe 29 Octombrie 2013

Buna, Brandusa! Da-mi si mie, te rog, cateva informatii despre aceasta clinica din Ungaria- pret FIV, daca se poate si cu donare de ovocite, durata, o adresa a lor de e-mail etc. Raspunde-mi, te rog, pe mail. Merci mult!

Pentru Ioana
De Brindusa pe 27 Octombrie 2013

Biuna Ioana, Da-mi, te rog, adresa ta de email si iti raspund cu cea mai mare placere la orice intrebare ai.

FIV
De IOANA pe 25 Octombrie 2013

Buna, ma intereseaza si pe mine anumite detalii legate de costuri, de procedura. Daca imi poti scrie un e-mail ti-as fi profund recunoscatoare. Multumesc mult.

Kaali Szeged - dr. Zadori
De Brindusa pe 21 Octombrie 2013

Buna! Si eu sunt o pacienta a dlui dr Zadori, proaspat intoarsa acasa dupa un FIV la Szeged. Pentru cele care se gandesc sa mearga acolo, dar inca mai au unele retineri, va recomand cu caldura sa va invingeti orice retinere si teama si sa mergeti la institutul Kaali din Szeged. Dl doctor Zadori este un foarte bun profesionist, care trateaza fiecare caz cu atentie si mult calm; sincer, nu am cuvinte care sa descrie cat de multumita sunt de faptul ca mi-am luat inima in dinti si am apelat la dansul, dupa 7 ani de asteptare, analize, monitorizari etc. Personalul din clinica si conditiile sunt excelente.

Contact Institutul Kaali fertilizare in vitro

Adresa

-

Site www.kaali.hu/ro/
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.