• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!

Institutul Kaali fertilizare in vitro

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 /...

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 / 3612.022.388 / 3612.022.296
Fax: 36-1-214.6050

Sediul din Szeged:

6725 Szeged, Semmelweis u.1.
Director medical Prof. Dr. Pál Attila
Telefon / Fax: +3662.423.623

control ginecologic;
examinarea infertilitatii masculine (andrologie);
examinari hormonale;
ecografie;
examinari ale permeabilitatii oviductului;
examinarea uterului;
definirea graviditatii (ecograf, hormonal);
inseminare artificiala cu gamet propriu;
inseminare artificiala cu gametul donorului;
tratamente hormonale ale infertilitatii

fertilizare in vitro

Prof. Dr. Steven G. Kaáli
Membru al Academiei de Stiinte a Ungariei;
Prof. Dr. Bernard Artúr

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 3662.423.623

Opinii utilizatori

FIV la Szeged
De MARIA ANDREI pe 22 Iunie 2012

Buna ziua! Numele meu este Maria,in momentul de fata sunt in perioada de asteptare (am facut embriotransferul in 15.06.2012). Mai am un FIV nereusit la Szeged, in noiembrie 2011 si alte doua in Romania, la Giulesti, in 2009. Diferenta este de la pamant la cer si va recomand cu tarie, tuturor acelora care-si doresc copii, sa mergeti in Ungaria. In primul rand, costurile totale (inclusiv cazarea si masa) sunt in jur de 2500 EURO, apoi profesionalismul intregului personal, promptitudinea, igiena in clinica nu se compara cu ceea ce multe dintre voi ati intalnit in tara. In tara, la clinicile particulare "mai decente" preturile sunt in jur de 4000 sau peste. Daca pot sa ajut cu informati complete pe cineva,in ceea ce priveste programarea, analizele cerute, adrese de contact traducatori, decrierea procedurii si a tratamentului etc, va rog sa-mi scrieti la adresa mariaandrei1967@yahoo.com si va voi raspunde cu mult drag!

Cazare Szeghed
De Carmen pe 13 Iunie 2012

Buna, am nevoie de ajutorul vostru intr-o problema. Pe 25 iunie am programare la dr. Zadori pentru prima consultatie. Pentru ca vin din Galati m-am gandit sa iau o noapte de cazare langa clinica. Stiti cum sa iau legatura cu cineva de acolo? Eu am incercat la Vicky dar ea nu mai este la Szeghed.

Fiv nereusit
De Stan andreea pe 06 Iunie 2012

Buna fetelor, am si eu un fiv nereusit la Kaali,dar in septembrie merg din nou. Nu trebuie sa ne dam batute, Dumnezeu o sa ne ajute. Eu sunt la doamna doctor. Este o femeie deosebita si merg pe mana dansei pana la capat. Succes tuturor!

Raspuns: Cat costa un fiv.
De Radu Geta pe 04 Iunie 2012

Un fiv in Ungaria la Institutul Kalli costa 1700 euro cu tot cu ICSI. Mai costa 200-300 euro tratamentul. Deci 2100 - 2200 euro. Cei care nu stiu maghiara si merg la dr. Krisan ii trebuie si translator 20 - 30 euro/zi. Dr. Zadori stie engleza. Pentru cei care nu stau in apropiere de granita si trebuie sa stea acolo normal ca mai costa cazarea si masa.
Pe mine m-a dus 3500 euro ca a trebuit sa ma cazez toata perioada de 15 zile la o pensiune.

Foarte bun
De Deaconu monica pe 03 Iunie 2012

As dori sa stiu cat costa o fertilizare in vitro. Nu am foarte multi bani. Sunt singura, nu am un salariu foarte mare doar 1000 RON (bani romanesti). Multumesc.

FIV Szeged
De Radu Geta pe 28 Mai 2012

Inainte sa merg la Szeget am pierdut mult timp si am cheltuit foarte multi bani la Spitalul Giulesti si pe la clinicile particulare din Bucuresti ( Med Life, Mef New Life, Nord Medica). La Szeget am intalnit 2 medici care isi fac cu adevarat datoria si care nu te duc cu vorba si nu trag de timp. Din pacate, primul fiv a fost negativ, ma pregatesc pt. al doilea.
Pentru orice detalii despre clinica Kalli las o adresa de mail: gettutza@yahoo.com. Multa bafta si sa va dea Dumnezeu copii frumosi si sanatosi.

Despre Institutul Kaali
De MARGINEAN MONICA CRISTINA pe 22 Februarie 2012

Ma numesc Cristina si de 5 ani incerc sa am un bebe si nu se poate. Am auzit de aceasta clinica si as vrea sa merg si eu, dar vreau sa stiu mai multe despre ei de la cineva care a fost acolo. Unde ma cazez, cum ma descurc cu limba si cam cat costa toata treaba. Daca ai putea sa imi dai un raspuns ar fi super. Iti multumesc.

Cazare szeged
De Alina pe 26 Decembrie 2011

Te poti caza la Gyongyi. Este una din traducatoarele de la clinica si are pensiune. te poate ajuta mult si cu alte chestii. Eu am facut fiv in decembrie. Acum 2 saptamani am facut embriotransferul. Daca vrei mai multe informatii ma poti contacta la adresa de mess alina_ratoi2000.

Dr.Zadori - super doctor
De Lucia pe 14 Decembrie 2011

Buna ziua tuturor, in luna noiembrie am fost in Ungaria la o prima consultatie la doctor Zadori, super medic, recomand tuturor celor care au cumva dubii, super intreg personalul din clinica. Urmeaza sa merg in ianuarie pentru FIV, dar am nevoie sa ma ajutati cu ceva date despre pensiuni, unde m-as putea caza pe perioada tratamentului. Dumnezeu sa faca minuni pentru noi toate si sa ne auzim cu bine. Toate cele bune.

Pret fiv
De Codrina_loredana pe 03 Decembrie 2011

Spune-mi te rog cat te-a costat un fiv? Vreau si eu sa fac, dar nu stiu, cat ma poate costa.

Contact Institutul Kaali fertilizare in vitro

Adresa

-

Site www.kaali.hu/ro/
{if $smarty.const.ALL_ADVERTISE_ENABLED && !$noAds} {* if $smarty.const.CURRENT_DEVICE == 'desktop' *} {include file="$AMVC_ROOT_PATH/external/templates/CommonSections/ads_dfp/box_1.tpl"} {* /if *} {/if}
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.