• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!

Institutul Kaali fertilizare in vitro

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 /...

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 / 3612.022.388 / 3612.022.296
Fax: 36-1-214.6050

Sediul din Szeged:

6725 Szeged, Semmelweis u.1.
Director medical Prof. Dr. Pál Attila
Telefon / Fax: +3662.423.623

control ginecologic;
examinarea infertilitatii masculine (andrologie);
examinari hormonale;
ecografie;
examinari ale permeabilitatii oviductului;
examinarea uterului;
definirea graviditatii (ecograf, hormonal);
inseminare artificiala cu gamet propriu;
inseminare artificiala cu gametul donorului;
tratamente hormonale ale infertilitatii

fertilizare in vitro

Prof. Dr. Steven G. Kaáli
Membru al Academiei de Stiinte a Ungariei;
Prof. Dr. Bernard Artúr

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 3662.423.623

Opinii utilizatori

FIV
De Anca pe 30 Noiembrie 2013

Buna! Si eu am fost la Dr. Moisa si nimic, parerea mea este sa incerci la Szeged. Nu se compara cu Romania nici la pret si nici la calitatea serviciilor medicale. Daca vrei mai multe relatii trimite mesaj pe mail sau mess "ancutica2003".

Institutul Kaali fertilizare in vitro
De Adriana pe 28 Noiembrie 2013

ha, ha,ha, Vio, esti tare simpatica. Sa iti spun un secret? Si eu sunt de aceasi parere, dar eu niciodata nu as fi avut curajul, sa scriu pe forum. Sa sti ca citeste. Oare, nu ea scrie si parerile? Ai grija. Tu ce ai facut? Reusita?

Institutul Kaali fertilizare in vitro
De Dorin pe 28 Noiembrie 2013

Buna ziua, te rog trimite-mi pe mail nr. tau de telefon. Si noi ne pregatim de-al 2-lea FIV (primul nereusit la Genesys Fertility Bucuresti) si ne-am orientat catre Kaali Szeged, dar vrem mai multe informatii de la cei care au avut contact cu ei. Multumesc. E-mailul meu, livvili@yahoo.com, daca nu doresti sa lasi numarul de telefon.

Fiv seged
De Vio pe 18 Noiembrie 2013

Buna, si eu am fost la Seged, si am facut fiv la doctorita Crisan care-i cea mai buna doctora din lume, dar sa stiti ca nu fusei multumita de Ghionghi deloc. De ce o laudati atata? Ea ca o mama? Am citit si eu aici pe forum ca-i ieftina, si ce femeie buna si ma dusei la ea, da imi pare tare rau. Dintre toate traducatoarele e cea mai rea si cea mai acra, mereu ne repezea si ne certa pe toate, ce tot punem atatea intrebari, stie ea doctora ce face. Saraca doctora vorbea cu mine si Ghionghi doar atat imi zise, las ca-ti spun cand iesim afara, si apoi nimic. Pai daia ii dadui eu banii pe traducere?

Am stat la ea la pensiune la oaza ei de romanii, asa-i reclama, nu? Dar, eu ma dusei sa fac Fiv, sa avem un copil, nu in concediu sa ma simt bine si sa dau o groaza de bani pe cazare si tradus, fara sa primesc ajutor.

Asa ca fetelor, daca va pregatiti de Seged, ori va descurcati cu engleza, ori cautati-va alta traducatoare, caci mai sunt si altele pe acolo, si pe mine ma m-ai ajuta alta pe-acolo la injectii, ca Ghionghi a mea vrut sa ma lase sa ma descurc si singura. Caci sigur de aia e asa ieftina, ca nu va ajuta si nu va traduce nimic.

FIV Szeged
De Ioana pe 16 Noiembrie 2013

Buna fetelor, sunt si eu o aspiranta la bebe si din pacate, trebuie sa apelez la FIV. Va rog, care dintre voi ati facut FIV la Kaali, daca imi puteti da mai multe detalii legate de toate demersurile.id meu este ioanafize@yahoo.com. Multumesc mult.

Informatii
De Ionela pe 16 Noiembrie 2013

Buna, ma numesc Ionela si sunt din Pitesti. Fetelor, va rog din suflet daca doriti sa imi impartasiti si mie din experientele voastre in legatura cu aceasta clinica. Eu am mers la d-na doctor Anca Moisa din Giulesti si dupa 4 inseminari artificiale niciun rezultat, in ciuda faptului ca toate analizele, dupa spusele ei sunt perfecte.

FIV Szeged
De Ioana pe 15 Noiembrie 2013

Buna, all!

Numele meu este Alina Ioana si m am gandit sa va impartasesc si experienta mea la Szeged.
Pe scurt,am doua FIV-uri nereusite la clinica Kaali la dr.Zadori,care intr-adevar este un om deosebit. La prima incercare, am avut 4 foliculi goi; la a doua incercare, pe un ciclu natural, 2 foliculi, un ovocit, cu care am si facut ET, dar care din pacate nu s-a prins (ulterior, in urma unei laparascopii, am descoperit o endometrioza).

Referitor la preturi, is unele avantaje: de exemplu, daca punctia este oarba (foliculi goi), se plateste pretul unei consulatii-in jur de 90 euro (eu asa am platit); In Romania platesti muuuuuult mai mult; cazarea in jur de 25-30 euro/zi ,traducerea 20-30 euro/consultatia. Toata distractia, daca ajungeti la ET, costa undeva la 3000-3500de euro (cazare, mancare, tratament si procedura in sine, depinde de ce este nevoie). Daca vreti sa stiti mai multe, adresa mea yahoo messenger este sophie_1306.

Institutul Kaali fertilizare in vitro
De Marlena pe 13 Noiembrie 2013

Buna tuturor, eu cu sotul meu vrem sa facem FIV la dr. Maria Krizsan si as dori daca stie cineva sa-mi dea adresa de e-mail a translatoarei - dn.Gyongy. Multumesc frumos.

FIV
De Mihaela pe 07 Noiembrie 2013

Buna ziua, si eu m am intors de curand de la aceasta clinica "Kaali". O recomand 100%, din pacate eu am avut un ghinion sa zic asa. Cele 4 ovule recoltate erau pline cu aer, o situatie mai rar intalnita. Voi mai incerca o data si ultima cred. Asa a zis si dl dr. Zadori, cat despre el. Este un mare om, un profesionist. Am ramas surprinsa de toti de acolo. S-au comportat exemplar si Gyongy, dna care mi-a tradus la fel, atat ea cat si dl dr. au suferit alaturi de mine cand am aflat cum sta situatia la mine. Dl dr. zice ca a mai avut un singur caz asa si pana la urma dupa 3 incercari nu s-a rezolvat, dar spera ca la mine sa nu fie asa. Sa speram ca a fost doar o reactie negativa a tratamentului, daca stiti asa vreun caz, va rog sa scrieti. Multa bafta si inca o data recomand acest institut KAALI.

Pentru Ramona
De Florentina pe 06 Noiembrie 2013

Buna Ramona! Si scuze, sper sa nu fi intarziat cu raspunsul, dar intru o data la cateva zile pe aici, lasa-mi o adresa de mail si cu siguranta iti voi raspunde la orice intrebare ai. Ma bucur ca ai ales sa ajungi in Szeged si ai ales-o pe dna Gyongyi, este o femeie deosebita si o recomand tuturor celor care doresc cazare si traducere deosebite si nu numai, o sa va fie ca o mama! Astept sa imi lasi adresa ta si mai vorbim!

Succes tuturor celor care va doriti sa ajungeti la dl dr. Janos Zadori si doamne ajuta sa va reuseasca procedura FIV, asa cum a fost si la noi si acum ne asteptam minunile sa vina pe lume: 2 baietii gemeni! Pupici si sa auzim numai de bine!

Contact Institutul Kaali fertilizare in vitro

Adresa

-

Site www.kaali.hu/ro/
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.