• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!

Institutul Kaali fertilizare in vitro

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 /...

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 / 3612.022.388 / 3612.022.296
Fax: 36-1-214.6050

Sediul din Szeged:

6725 Szeged, Semmelweis u.1.
Director medical Prof. Dr. Pál Attila
Telefon / Fax: +3662.423.623

control ginecologic;
examinarea infertilitatii masculine (andrologie);
examinari hormonale;
ecografie;
examinari ale permeabilitatii oviductului;
examinarea uterului;
definirea graviditatii (ecograf, hormonal);
inseminare artificiala cu gamet propriu;
inseminare artificiala cu gametul donorului;
tratamente hormonale ale infertilitatii

fertilizare in vitro

Prof. Dr. Steven G. Kaáli
Membru al Academiei de Stiinte a Ungariei;
Prof. Dr. Bernard Artúr

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 3662.423.623

Opinii utilizatori

FIV
De Elena radu pe 22 Noiembrie 2011

Buna fetelor, am facut in octombrie fiv cu dl dr. Zadori. Un om si un dr. exceptional. Din pacate nu am reusit, rezultatul nu a fost pozitiv.

Un sfat, o parere
De Cami pe 18 Octombrie 2011

Buna, va scriu in speranta ca ma poate lamuri si pe mine cineva Am programare la doctorul Zadori pe 16 nov si din cate am citit e bine sa mergi la prima consultatie cu analizele gata facute Intrebarea mea este ce fel de analize trebuiesc facute si daca doctorul te primeste prima data doar pentru consultatie? Eu am fost diagnosticata anul trecut cu insuficienta ovariana prematura sau mai pe intelesul nostru menopauza prematura Mi sa spus ca singura posibilitate de-a ramane insarcinata e fertilizarea, motiv pentru care am decis sa merg la o consultatie la un medic specialist in speranta ca ma poate lamuri si pe mine cineva si daca am sanse In speranta ca cineva are timp pentru niste sfaturi, pareri adresa mea de mail este cosa.camelia@yahoo.com

Contact me
De Monici pe 29 Septembrie 2011

Am si eu cateva intrebari referitoare de aceasta clinica si de cum recurg lucrurile, un mail de contact sau un id de mess sa vb? Ti-as fi foarte recunoscatoare!

Institutul Kaali fertilizare in vitro
De Simina pe 20 Septembrie 2011

Buna. As dori si eu o informatie. Am programare la Szeged pe 20 octombrie la d-na doctor Krizan Maria si as vrea sa stiu ce fel de medic este? Eu vreau sa merg doar pentru o consultatia ginecologica si sa-mi spuna daca pot avea sau nu copii pentru ca aici in tara mi-au spus ca pot, altii medici ca nu pot, dar pana acum nu am ramas insarcinata si m-am saturat sa tot merg la medici sa dau banii si sa nu aflu un raspuns sigur. Intrebarea mea este: daca pot sau nu merge doar pt un control ginecologic sau trebuie sa fac neaparat FIV? Pentru ca eu nu sunt hotarata ptr FIV si as mai vrea sa stiu cat costa consultatia cu tot cu traducator. Adresa mea de mail este simimala@yahoo.es. As fii foarte incantata si va multumesc foarte mult daca m-ati putea ajuta. Multumesc.

Fiv Szeged
De Anto pe 25 August 2011

Buna fetelor, sunt si eu o pacienta norocoasa a dl-lui dr. Zadori, spun asta deoarece sunt insarcinata in 26 saptamani, dupa prima incercare. Cele care a-ti ajuns la el cred ca a-ti observat ca este un medic si un om deosebit, cele care urmeaza sa mergeti va veti convinge. Faptul ca raspunde mai greu la unele mail-uri, nu-i caut scuze, dar raspunde personal la toate nu are ajutoare. Urmand tratamentul am fost acolo si am vazul ca vine dimineata si uneori pleaca noaptea, in functie de cate paciente sunt. Am primit mail-uri de la el scrise duminica dimineata. Va doresc multa bafta.

Transfer de blastocisti
De Udifi pe 09 August 2011

Buna fetelor, citesc de doi ani pe toate forumurile toate discutiile despre fiv, eu am facut doua in Ungaria la doctor Zadori, primul s-a prins, dar din pacate am pierdut sarcina la 7 saptamani, iar a doua oara nu sa mai prins deloc. Acum sunt in stadiul de injectii pt a treia oara, in ambele cazuri mi-a transferat trei blastocisti, iar acum as incerca cu trei, as dori parerea voastra. A mai facut vreuna dintre voi transfer cu trei blasto?

FIV
De IRINA pe 08 August 2011

Flori, as dori sa vb cu tine mai multe amanunte in legatura cu fiv-u;l,eu sunt programata pe 1 septembrie.adresa mea de mail este lun_iri@yahoo.com.multumesc.

Pentru Irina
De Florentina pe 25 Iulie 2011

Buna, a trebuit sa urgentez FIV-ul si tocmai m-am intors pe 22.07.2011 din Szeged. Nu am avut noroc din prima. (desi atat ai mei cat si ai sotului au fost sanatosi si in parametrii nu au vrut sa formeze embrioni). Asa ca am stabilit cu dr. Zadori sa revin dupa 2 luni. Mult succes.

Institutul Kaali fertilizare in vitro
De Lungu irina pe 08 Iulie 2011

Buna ziua. Ma numesci Irina Lungu sunt din Galati si in august merg si eu pentru fiv la dr Janos Zadori. Sa ne ajute Dumnezeu sa ne implinim visul. Florentina poate ne vedem in Ungaria.

Institutul Kaali fertilizare in vitro
De Carina pe 30 Mai 2011

Buna. Sunt o fata de 31 de ani din Tg. Mures. De 4 ani incercam si noi sa concepem un copil, fara rezultate insa. In noiembrie 2010 am fost la un consult in Ungaria la Dr. Zadori Janos, care mi-a propus sa facem FIV. As vrea sa stau de vorba cu alte fete care au fost la acest medic, si poate au si facut un FIV cu final fericit. Adresa mea de mail este popcarina1979@yahoo.com. O zi frumoasa!

Contact Institutul Kaali fertilizare in vitro

Adresa

-

Site www.kaali.hu/ro/
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.