• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Institutul Kaali fertilizare in vitro

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 /...

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 / 3612.022.388 / 3612.022.296
Fax: 36-1-214.6050

Sediul din Szeged:

6725 Szeged, Semmelweis u.1.
Director medical Prof. Dr. Pál Attila
Telefon / Fax: +3662.423.623

control ginecologic;
examinarea infertilitatii masculine (andrologie);
examinari hormonale;
ecografie;
examinari ale permeabilitatii oviductului;
examinarea uterului;
definirea graviditatii (ecograf, hormonal);
inseminare artificiala cu gamet propriu;
inseminare artificiala cu gametul donorului;
tratamente hormonale ale infertilitatii

fertilizare in vitro

Prof. Dr. Steven G. Kaáli
Membru al Academiei de Stiinte a Ungariei;
Prof. Dr. Bernard Artúr

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 3662.423.623

Opinii utilizatori

Raspuns Dr. Zadori
De Florentina pe 11 Mai 2011

Buna Lara, eu ieri seara am primit raspunsul la email-ul meu de la dr. Zadori. Sper ca si tu. O zi buna.

Pentru Lara
De Florentina pe 10 Mai 2011

Pentru Lara si nu numai. E-mailul este "jzadori@gmail.com". Eu am primit raspuns in aceeasi zi (dimineata am scris dupa-amiaza aveam raspunsul) asteapta ceteva zile si daca nu iti raspunde mai retrimit-l. Este exceptia de la regula (majoritatea ungurilor sunt foarte reci)si stiu ca raspunde tuturor, este amabil si rabdator. Asa cum am intuit din corespondenta pe email si apoi l-am intalnit in persoana este un om exceptional. Acum dupa cele citite si aflate despre el este si un dr. foarte bun. Am sa imi spun parerea ca si dr. dupa ce am sa iau contact cu el pe toata perioada pregatirii ptr bebe. Eu i-am scris ceva astazi si nici mie nu mi-a raspuns, daca pana vineri nu imi raspunde, luni ii trimit din nou. O zi buna si sper sa fi fost de folos.

info contact
De Lara pe 09 Mai 2011

Buna Florentina, spune-mi si mie cum ai facut programarea la Dr. Zadori eu i-am scris un mail si nu mi-a raspuns inca. Merci.

Szeged FIV
De Florentina pe 05 Mai 2011

Am avut pe 02.05.2011 prima consultatie la dr. Zadori, intradevar un om si un dr. de exceptie pentru inceput, ramane in august sa mergem pentru FIV. Mi s-a spus ca sunt unul din cazurile fericite (am trompele infundate deci pe cale naturala de mai bine de 5 ani, nu), eu am analizele ok si sotul, deci speram ca o sa fim parinti. Acum daca cineva a fost de curand as dorii sa stiu mai multe detalii sau eventual sa discut cu cineva pe email florentina.miron@gmail.com sau adresa de mess flory_avram@yahoo.com. Multumesc tuturor anticipat. O zi minunata si mult noroc tuturor viitoarelor mamici.

Institutul Kaali fertilizare in vitro
De Diana pe 04 Mai 2011

Sunt o viitoare mamica(in octombrie). Am fost pacienta dr. Zadori. Mergeti cu incredere pe mana acestui om de caracter.

Fiv Szeged
De Floricica pe 27 Aprilie 2011

Adresa - minialex2003@yahoo.com

SPERANTA, INCREDERE SI CREDINTA
De BACIU ELENA LUCIANA pe 26 Aprilie 2011

TREBUIE SA LUPTAM CU NOI SI CU VIATA. SA PORNIM CU INCREDERE LA DRUM, MAI ALES CA AVEM POSIBILITATEA SA DISPUNEM DE ASEMENEA SERVICII DE CALITATE.

Institutul Kaali fertilizare in vitro
De Doina pe 20 Aprilie 2011

Buna Anca, ma numesc Doina, am 34 ani si de 7 ani incerc sa raman insarcinata, dar nu reusesc. Prin urmare m-am decis sa merg la institutul Kalli din Debrecen. De aceea, te rog sa imi spui ce analize ar trebui sa imi fac inainte de a ma programa si cam cat ma va costa toata procedura. Multumesc. Astept raspunsul tau.

Institutul Kaali fertilizare in vitro
De Oana pe 15 Aprilie 2011

Super medic Dr. Janos Zadori in modul in care comunica cu pacientul si cum are grija de acesta. Il recomand cu toata increderea! Viitoare mamica in iunie!

Institutul Kaali fertilizare in vitro
De Gettutza pe 14 Aprilie 2011

De 2 saptamani m-am intors si eu de la Szeget. Din pacate tocmai mi-a venit ciclu, deci in cazul meu nu a fost un fiv reusit, chiar daca totul a decurs super pe toata perioada tratamentului. Ma intorc pentru un FET ( fertilizare cu embrioni congelati). Medicii sunt profesionisti si isi fac treaba cu daruire. Eu am fost la dr. Krisan Maria. Cine vrea relatii las mailul meu gettutza@yahoo.com

Contact Institutul Kaali fertilizare in vitro

Adresa

-

Site www.kaali.hu/ro/
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.