• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Institutul Kaali fertilizare in vitro

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 /...

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 / 3612.022.388 / 3612.022.296
Fax: 36-1-214.6050

Sediul din Szeged:

6725 Szeged, Semmelweis u.1.
Director medical Prof. Dr. Pál Attila
Telefon / Fax: +3662.423.623

control ginecologic;
examinarea infertilitatii masculine (andrologie);
examinari hormonale;
ecografie;
examinari ale permeabilitatii oviductului;
examinarea uterului;
definirea graviditatii (ecograf, hormonal);
inseminare artificiala cu gamet propriu;
inseminare artificiala cu gametul donorului;
tratamente hormonale ale infertilitatii

fertilizare in vitro

Prof. Dr. Steven G. Kaáli
Membru al Academiei de Stiinte a Ungariei;
Prof. Dr. Bernard Artúr

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 3662.423.623

Opinii utilizatori

FIV
De Aura pe 09 Octombrie 2013

Felicitari! O sarcina usoara. Am si eu cateva intrebari legate de FIV la institutul Kaali (costuri, tratamente) Imi poti trimite, te rog din suflet un mail. Astept cu mare nerabdare o veste de la tine. Adresa de e-mail: aura_paveliu@yahoo.com.

Pentru Elena
De Flori pe 08 Octombrie 2013

Buna! Si multumesc pentru urari! Ti-am lasat un mesaj pe mess, insa in caz ca nu intri o sa iti scriu si pe mail. Iti raspund cu mare drag la intrebari, mai ales ca am trecut si eu prin etapa asta si stiu cata nevoie ai sa stii cat mai mult din ce te asteapta daca ajungi in Szeged. Succes inca o data tuturor doritoarelor si sa auzim numai de vesti de bine!

FIV
De Elena pe 25 Septembrie 2013

Buna si felicitari pentru sarcina! As vrea si eu cateva informatii, te rog, daca nu te deranjez, as vrea sa merg si eu la Szeget pentru fertilizare in vitro, am auzit ca sunt specialisti acolo. Deci, daca doresti sa-mi raspunzi la cateva intrebari, astept sa ma contactezi pe adresa de email: dalia_rosa67@yahoo.com. Multumesc mult. Ai grija de tine.

Felicitari!
De Florentina pe 05 Septembrie 2013

Felicitari din toata inima celor care a-ti reusit sa ajungeti la clinica din Szeged si mai ales, sa ramaneti gravidutze! Printre fericitele viitoare mamici ma aflu si eu, cu sarcina gemelara! Eu am fost la dl doctor Zadori, un om extraordinar, pe care vi-l recomand din tot sufletul! Nu doar pentru ca eu am reusit din prima incercare, ci pentru ca asa si este!
De asemenea, ii multumesc si d-nei Gyongyi, care a fost ca o mama cat am stat acolo. Am avut parte de o traducere ca la carte la doar 20 eur, de o cazare unde ne-am simtit mai ceva ca acasa si de o atmosfera de vis! V-o recomand din toata inima, nu o sa va para rau absolut deloc! Inca o data felicitari tuturor viitoarelor mamici si bafta multa celor care urmeaza sa ajungeti la clinica din Szeged. Pupici si sa auzim numai de vesti bune!

Pentru o mamica fericita
De Anamaria pe 28 August 2013

Felicitari pentru bebe. Imi dai un id de mess ca sa putem vb in particular? Si eu imi doresc sa merg tot la Szeged, dar as dori sa te intreb anumite lucruri. Daca esti de acord, mail meu este: guccygirl18@yahoo.com in care poti daca doresti sa imi dai id tau de mess.
Multumesc mult.

Pentru simici
De Milci pe 11 August 2013

Multumesc Simici, esti tare draguta. Iti multumesc, si eu si bebelusii mei pentru ca sunt doi. La noi a fost o adevarata minune. Iti doresc din suflet si tie mult succes.

Pentru milci
De Simici pe 04 August 2013

Felicitari! Ma bucar pentru tine. Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos.

Pentru Petro
De Milci pe 02 August 2013

Buna, eu am fost la dna dr. Krisan Maria, si slava domnului am si reusit, Sunt insarcinata fetelor! Nu stiu sa-ti spun cat costa cazarea, caci nu am avut nevoie, noi nu stam chiar asa departe, dar pentru traducere i-am platit Mirelei 30 euro. Despre, cazare ea poate sa iti spuna, daca o suni. Mult succes, mergeti cu incredere si va doresc sa va impliniti si voi visul, nici eu nu am crezut ca voi putea fi atat de fericita vreodata.

Dr Zadori
De Simici pe 02 August 2013

Petro, cat te-a costat cazarea si translatorul? Si noi mergem pe 16 august la dr. Zadori si nu stiu cum o sa ne descurcam pentru ca engleza noastra nu e foarte buna.

Pentru Petro
De Milci pe 29 Iulie 2013

Dar daca vrei iti dau numarul translatoarei care m-a ajutat, precis stie sa-ti spuna exact preturile. O cheama Mirela, e o doamna foarte draguta. Nr ei de telefon este 0036 30 511 6156. Are ea apartament asa ca va poate ajuta si cu cazare daca aveti nevoie.

Contact Institutul Kaali fertilizare in vitro

Adresa

-

Site www.kaali.hu/ro/
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.