• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Institutul Kaali fertilizare in vitro

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 /...

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 / 3612.022.388 / 3612.022.296
Fax: 36-1-214.6050

Sediul din Szeged:

6725 Szeged, Semmelweis u.1.
Director medical Prof. Dr. Pál Attila
Telefon / Fax: +3662.423.623

control ginecologic;
examinarea infertilitatii masculine (andrologie);
examinari hormonale;
ecografie;
examinari ale permeabilitatii oviductului;
examinarea uterului;
definirea graviditatii (ecograf, hormonal);
inseminare artificiala cu gamet propriu;
inseminare artificiala cu gametul donorului;
tratamente hormonale ale infertilitatii

fertilizare in vitro

Prof. Dr. Steven G. Kaáli
Membru al Academiei de Stiinte a Ungariei;
Prof. Dr. Bernard Artúr

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 3662.423.623

Opinii utilizatori

Institutul Kaali fertilizare in vitro
De Dee_dee pe 29 Martie 2014

Buna fetelor,

Stiti cumva daca la Szeged folosesc Pre-implantation genetic diagnosis (PGD or PIGD)?

Multumesc,

Pentru simici
De Maria pe 26 Martie 2014

Buna, simici. Eu merg in Ungaria pe 8 aprilie. Daca vrei sa vorbim, uite mail meu tanase_marian76@yahoo.com. Tu esti plecata sau acum te pregatesti sa pleci?

FIV mai
De Simici pe 25 Martie 2014

Buna fetelor, merge careva la Szeged in luna mai?

Pentru Ana
De Maria pe 22 Martie 2014

Buna Ana, mai esti in Ungaria? Eu nu sunt. Merg pe 8 aprilie. Am programare.

Pentru Anca
De Ana pe 15 Martie 2014

Esti in Szeged?

Raspuns
De Ana pe 14 Martie 2014

Buna, eu sunt la Szeged, ziua 6, primul fiv.

FIV
De Maria pe 11 Martie 2014

Buna fetelor! Care mergeti in Ungaria Szeged luna asta pentru vitro?

FIV
De Maria pe 04 Martie 2014

Care mergeti in Ungaria la dr. Zadori in luna asta? Si eu am programare pe 9 aprilie.

Institutul Kaali fertilizare in vitro
De Anca pe 01 Martie 2014

Analizele facute in RO care vi le cere acolo va ajung pe la 20 mil. Procedura acolo este 355 mii forintzi, ICSI in caz ca trebuie 120 mii, hormonii in functie de cati ai nevoie intre 80-150mii forinti, si medicamentele suplimentare pentru amandoi cam 40mii. Deci, strict de medicamente acolo + procedura cam 2000-2200E, la care se adauga analizele din RO+ in functie de unde vi drumul+cazare+mancare.

Nu este nevoie de nici un translator daca stiti ceva engleza. Cazare in zona este cam 20-30E in functie de cate zile stati. Nu dati mail la clinica ca poate nu vor raspunde. Dati mail direct la medic. Noi suntem la Dr.Zadori(un om super) si insistati daca nu primiti raspuns in 2 zile pt ca primeste sute de mailuri si daca nu insisti nu ti raspunde (este extrem de aglomerat). Noi am avut a 2-a intalnire dupa care am primit si injectiile si pe 11 martie avem programare pentru sange sa vedem nivelul de hormoni pentru punctie. Pentru orice detalii ghibu.marian@yahoo.com.

FIV
De Simo pe 21 Februarie 2014

As dori cateva informatii despre aceasta clinica, dar si despre posibilitatile de a mai avea un copil la varsta mea, 40 ani prin FIV. Cine ma poate ajuta, printr-un e-mail la adresa simona.nelus@yahoo.com. Va multumesc anticipat!

Contact Institutul Kaali fertilizare in vitro

Adresa

-

Site www.kaali.hu/ro/
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.