• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Institutul Kaali fertilizare in vitro

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 /...

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 / 3612.022.388 / 3612.022.296
Fax: 36-1-214.6050

Sediul din Szeged:

6725 Szeged, Semmelweis u.1.
Director medical Prof. Dr. Pál Attila
Telefon / Fax: +3662.423.623

control ginecologic;
examinarea infertilitatii masculine (andrologie);
examinari hormonale;
ecografie;
examinari ale permeabilitatii oviductului;
examinarea uterului;
definirea graviditatii (ecograf, hormonal);
inseminare artificiala cu gamet propriu;
inseminare artificiala cu gametul donorului;
tratamente hormonale ale infertilitatii

fertilizare in vitro

Prof. Dr. Steven G. Kaáli
Membru al Academiei de Stiinte a Ungariei;
Prof. Dr. Bernard Artúr

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 3662.423.623

Opinii utilizatori

Institutul Kaali fertilizare in vitro
De Maria pe 30 Aprilie 2014

Buna fetelor. Nu mai pot sa intru pe mail tanase_marian76@yahoo.com. Ma gasiti pe barosanu1marian@yahoo.com. Azi am facut punctia e ok, cred ca sambata fac transferul. Ma doare putin burtica, da e ok. cred ca pana maine nu mai am nimic. Va pup.

Pentru ana
De Maria pe 26 Aprilie 2014

Merci frumos Ana! Ce sa zic, am facut tot ce a zis el. Mai am putin pana la punctie, azi aflu si eu cam cate ovocite am.

Analize
De Nicoleta pe 25 Aprilie 2014

Buna! Unde se pot face cele mai sigure analize de laborator pentru fiv?

http://www.denovo.hu/biography
De Anca pe 24 Aprilie 2014

Ca sa revin cu detalii dupa raspunsul din 1 martie. Pe 22 martie am avut transferul cu 2 embrioni perfecti dezvoltati si la 14 zile am facut hcgul si a iesit 662. Peste 2 - 3 saptamani mai facem inca un eco pentru ca atunci ar trebui sa se auda inima. La ecoul de sapt trecuta se vedea un embrion mai mare si unul mai mic. Pentru alte detalii acelasi mail.

Pentru Ioana
De Ana pe 24 Aprilie 2014

Scrie-i dr. pe email, iti va raspunde si iti va da o lista cu toate analizele cu care trebuie sa mergi la el.

Pentru Maria
De Ana pe 24 Aprilie 2014

Buna Maria,

am fost in martie, transferul in 25.03, si acum sunt insarcinata in 6 saptamani. Sper sa fie totul bine. Iti tin pumnii. Dr. Zadori is the best. Ai incredere in el si fa exact ce zice el.

FIV
De Inna pe 15 Aprilie 2014

Eu plec in mai.

FIV
De RAMO pe 15 Aprilie 2014

Eu am programare pe 15.04.2014.

Institutul Kaali fertilizare in vitro
De Ioana pe 12 Aprilie 2014

Buna. As dori sa stiu sa stiu si eu ce analize trebuie la FIV si cam cat dureaza pana la prima intalnire( aproximativ ).

FIV
De Maria pe 12 Aprilie 2014

Am fost la prima cosultatie la dr. zadori si m-a programat sa incep tratamentul pentru FIV.
Am programarea pe 18 la prima zi de ciclu. Care mai mergeti la Szeged luna asta fetelor?

Contact Institutul Kaali fertilizare in vitro

Adresa

-

Site www.kaali.hu/ro/
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.