• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Institutul Kaali fertilizare in vitro

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 /...

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 / 3612.022.388 / 3612.022.296
Fax: 36-1-214.6050

Sediul din Szeged:

6725 Szeged, Semmelweis u.1.
Director medical Prof. Dr. Pál Attila
Telefon / Fax: +3662.423.623

control ginecologic;
examinarea infertilitatii masculine (andrologie);
examinari hormonale;
ecografie;
examinari ale permeabilitatii oviductului;
examinarea uterului;
definirea graviditatii (ecograf, hormonal);
inseminare artificiala cu gamet propriu;
inseminare artificiala cu gametul donorului;
tratamente hormonale ale infertilitatii

fertilizare in vitro

Prof. Dr. Steven G. Kaáli
Membru al Academiei de Stiinte a Ungariei;
Prof. Dr. Bernard Artúr

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 3662.423.623

Opinii utilizatori

Pentru Adriana
De Alina pe 26 Mai 2014

Dr.Zadori ieri a venit de la o conferinta si probabil de aceea nu ai putut sa iei legatura cu el.

Cazare
De Adriana pe 23 Mai 2014

Servus,

eu am fost in Szeget in martie pentru primul FIV si m-am cazat la Szegediapartman, o pensiune foarte curata care dispune de camere-garsoniere. Ai bucatarie complet utilata cu tot ce ai nevoie.

Propretarii au fost foarte prietenosi si atenti cu noi. Pretul a fost de 33 Eur/noapte incluzand parcarea. Recomand cu toata inima. Eu o sa merg luna viitoare pt FIV 2 si vom sta tot la aceasta pensiune.
Adriana

Dr. Zadori
De Adriana pe 23 Mai 2014

Buna fetelor , stiti cumva daca dr Zadori este plecat ? Incerc sa dau de el de cateva zile ( mail si telefon) si nu reusesc.

Multumesc.

Cazare
De Alina pe 20 Mai 2014

Unde v-ati cazat in Szeged si cat costa?

Cazare
De Simici pe 17 Mai 2014

Noi nu avem nevoie de traducatoare, ne descurcam in engleza cu dr. Zadori. Avem nevoie doar de cazare! Poti sa-mi spui cat ai platit pentru cazare?

Pentru simici
De Maria pe 17 Mai 2014

La cine esti cu traducerea simici? Eu m-am cazat la giorgy.

Cazare
De Simici pe 15 Mai 2014

Unde v-ati cazat in Szeged? Noi mergem pentru FIV la sfarsitul lunii mai, la dr. Zadori.

Pentru Maria
De Natalia pe 14 Mai 2014

Maria, vreau sa vb ceva cu tine. Cum pot sa te contactez?

Pentru Natalia
De Maria pe 10 Mai 2014

Natalia, nu mai pot sa intru pe niciun mail, mi s-a spart parola la mail si la yahoo.
Totul e bine, miercuri ma duc sa fac beta hcg. Sa vad rezultatul. O sa-mi fac alt id,
te anut eu.

pt maria
De Natalia pe 09 Mai 2014

Buna! Maria, ti-am trimis un email pe ultima adresa. Cand ai timp da-mi un email. Pup!

Contact Institutul Kaali fertilizare in vitro

Adresa

-

Site www.kaali.hu/ro/
{if $smarty.const.ALL_ADVERTISE_ENABLED && !$noAds} {* if $smarty.const.CURRENT_DEVICE == 'desktop' *} {include file="$AMVC_ROOT_PATH/external/templates/CommonSections/ads_dfp/box_1.tpl"} {* /if *} {/if}
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.