• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Institutul Kaali fertilizare in vitro

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 /...

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 / 3612.022.388 / 3612.022.296
Fax: 36-1-214.6050

Sediul din Szeged:

6725 Szeged, Semmelweis u.1.
Director medical Prof. Dr. Pál Attila
Telefon / Fax: +3662.423.623

control ginecologic;
examinarea infertilitatii masculine (andrologie);
examinari hormonale;
ecografie;
examinari ale permeabilitatii oviductului;
examinarea uterului;
definirea graviditatii (ecograf, hormonal);
inseminare artificiala cu gamet propriu;
inseminare artificiala cu gametul donorului;
tratamente hormonale ale infertilitatii

fertilizare in vitro

Prof. Dr. Steven G. Kaáli
Membru al Academiei de Stiinte a Ungariei;
Prof. Dr. Bernard Artúr

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 3662.423.623

Opinii utilizatori

Pentru Roxanasido
De Natalia pe 25 Iunie 2014

Eu am fost in mai la prima intalnire si m-a programat la inceputul lui septembrie, deoarece in iulie si inceputul lui august este in concediu. Depinde si de menstruatie. Te programeaza in functie de menstruatie.

FIV
De Roxanasido pe 23 Iunie 2014

Urmeaza sa am o prima intalnire cu dr. Zadori pentru FIV. As vrea sa stiu cam dupa cat timp de la prima intalnire se face programarea pentru inceperea procedurii FIV (am toate analizele facute si transmise doctorului)?

Pentru Beatrice
De Alina pe 21 Iunie 2014

Am fost diagnosticata cu endometrioza, nu am facut nicio interventie chirurgicala. Doctorul meu m-a trimis la Szeged pentru FIV si am reusit din prima. Va tin pumnii la toate si mult succes, aveti incredere in Dumnezeu si in dr. Zadori si o sa fie bine.

FIV
De Natalia pe 05 Iunie 2014

Cine poate sa-mi spuna daca se da concediu medical?

Pentru Adriana
De Natalia pe 02 Iunie 2014

Multumesc frumos! Am sunat si m-a programat foarte repede. Pe 4 la 15.30 am programare. Bafta multa, fetelor!

Pentru Natalia
De Adriana pe 30 Mai 2014

Servus , nr de telefon la care poti vb cu dl doctor este : 0036/62423623 . Este nr de la receptia clinicii , dar ceri cu dl doctor si ti se face legatura.
Adriana

Fiv
De Beatrice pe 29 Mai 2014

Va salut si va multumesc pentru informatiile importante pe care le furnizati. Sunt foarte folositoare. As avea nevoie sa stiu daca a mai facut careva dintre voi Fiv cu reusita fiind diagnosticata cu endometrioza (ce grad de endometrioza?). La ce costuri ati ajuns cu totul? In cat timp te programeaza? Mie mi s-a spus ca timpul ma preseaza si cu cat mai repede cu atat am sanse mai mari. Acum 2 saptamani mi s-a facut laparoscopie si mi s-a confirmat endometrioza suspectata. S-a indepartat in mare masura, dar aceasta este recurenta si va reaparea. Trebuie sa ma misc repede.
Multumesc frumos.
Va doresc o seara minunata!

Pentru Adriana
De Natalia pe 28 Mai 2014

Adriana, da-mi si mie nr. de tel pe care l-ai contactatat pe medic. Multumesc.

Pentru Alina
De Adriana pe 28 Mai 2014

Multumesc de raspuns. Am reusit sa iau legatura cu Dl Doctor.

Pentru Natalia: daca dl doctor nu ti-a raspuns in max 2-3 zile, suna-l dupa-amiaza si spune-i ca i-ai dat un mail si ca il rogi sa iti raspunda. De obicei, cauta mail-ul atunci si raspunde telefonic si planificati impreuna pasii urmatori.

Adriana

Dr. Zadori
De Natalia pe 27 Mai 2014

Va rog frumos, cine poate sa-mi spuna dupa ce a-ti trimis primul mail cu rezultatele analizelor catre Dr. Zadori pentru o prima intalnire la cat timp va raspuns.

Contact Institutul Kaali fertilizare in vitro

Adresa

-

Site www.kaali.hu/ro/
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.