• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Institutul Kaali fertilizare in vitro

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 /...

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 / 3612.022.388 / 3612.022.296
Fax: 36-1-214.6050

Sediul din Szeged:

6725 Szeged, Semmelweis u.1.
Director medical Prof. Dr. Pál Attila
Telefon / Fax: +3662.423.623

control ginecologic;
examinarea infertilitatii masculine (andrologie);
examinari hormonale;
ecografie;
examinari ale permeabilitatii oviductului;
examinarea uterului;
definirea graviditatii (ecograf, hormonal);
inseminare artificiala cu gamet propriu;
inseminare artificiala cu gametul donorului;
tratamente hormonale ale infertilitatii

fertilizare in vitro

Prof. Dr. Steven G. Kaáli
Membru al Academiei de Stiinte a Ungariei;
Prof. Dr. Bernard Artúr

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 3662.423.623

Opinii utilizatori

FIV
De Natalia pe 05 August 2014

Cine merge la inceputul lui septembrie pentru FIV la Szeged?

Pentru Anca
De Natalia pe 28 Iulie 2014

Buna! Daca vrei mai multe informatii scrie-mi pe neagos_natalia@yahoo.com tot ce te intereseaza, iar eu iti voi raspunde.

Pentru Maria
De Natalia pe 28 Iulie 2014

Buna, Maria! Ma bucur tare mult ca te-am auzit chiar vb. cu sotul ca nu am mai vorbit de ceva timp cu tine. Pe 8 septembrie plec in Ungaria. Te pup! Vb pe mail.

Institutul Kaali fertilizare in vitro
De Anca pe 28 Iulie 2014

Buna fetelor, va rog frumos daca ma puteti ajuta cu cateva informatii despre cum as putea sa ajung in legatura cu Dl Dr. Zadori.

Am sunat la institut, dar nimeni nu vorbesate engleza si chiar am nevoie sa intru in legatura cu specialistii, pentru o inseminare in vitro. Ma puteti ajuta cu pasii parcursi pentru aceasta.

Pentru Natalia
De Maria pe 28 Iulie 2014

Felicitari, ai reusit sa te programezi la dr. Zadori pentru FIV. Eu merg in septembrie sau in octombrie, adica dupa ce incep copiii scoala sa vad, poate avem noroc sa ne gasim acolo
Acum ma pregatesc financiar pentru FIV pana in octombrie. Daca vrei sa mai vb e-mail meu barosanu1marian.

FIV
De Maria pe 28 Iulie 2014

Buna, Natalia, sunt eu Maria.

Pentru Luiza
De Natalia pe 27 Iulie 2014

Buna! Nu ai posibilitatea sa te intorci in tara in timpul procedurii, trebuie sa stai acolo sa iti gasesti gazda.

FIV
De Luiza pe 25 Iulie 2014

Buna fetelor, spuneati ca toata procedura FIV dureaza 17-18 zile. Ce se intampla practic in tot acesti timp si daca exista posibilitatea sa te intorci in tara (in Bucuresti, la munca..) in tot acesti timp?

Pentru Ioana
De Dana pe 07 Iulie 2014

Buna Ioana, ai fost la Szeged? Cand intra dr. Zadori in concediu? Cand te-a programat pentru FIV?

Vine cineva la Szeget sambata 05.07.2014 la Dr Zadori din Oradea?
De Ioana pe 03 Iulie 2014

I-am trimis mail d-lui dr Zadori si mi-a rapuns in aceeasi zi, dupa ce am sunat doua zile la receptie si am luat legatura cu el. Este un doctor deosebit, abia astept sa mergem la consultatie

Contact Institutul Kaali fertilizare in vitro

Adresa

-

Site www.kaali.hu/ro/
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.