• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Institutul Kaali fertilizare in vitro

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 /...

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 / 3612.022.388 / 3612.022.296
Fax: 36-1-214.6050

Sediul din Szeged:

6725 Szeged, Semmelweis u.1.
Director medical Prof. Dr. Pál Attila
Telefon / Fax: +3662.423.623

control ginecologic;
examinarea infertilitatii masculine (andrologie);
examinari hormonale;
ecografie;
examinari ale permeabilitatii oviductului;
examinarea uterului;
definirea graviditatii (ecograf, hormonal);
inseminare artificiala cu gamet propriu;
inseminare artificiala cu gametul donorului;
tratamente hormonale ale infertilitatii

fertilizare in vitro

Prof. Dr. Steven G. Kaáli
Membru al Academiei de Stiinte a Ungariei;
Prof. Dr. Bernard Artúr

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 3662.423.623

Opinii utilizatori

Pt Cristina
De Natalia pe 26 Septembrie 2014

Costurile sunt aceleasi.

FIV
De Cristina pe 26 Septembrie 2014

Buna! Ma intereseaza sa stiu in cazul in care nu reuseste prima fertilizare, la a2a vor fi aceleasi costuri? Tot in jur de 3000-3500 euro?

Multumesc frumos.

Pt Maria
De Natalia pe 26 Septembrie 2014

Buna! Ma simt foarte bine. Testul il fac pe 6 octombrie asa mi-a zis medicul. Sper ca si la tine decurge totul OK. Va pupam si bafta multa!

FIV
De Maria pe 25 Septembrie 2014

Buna, Natalia. Cum te simti, ti-ai facut testul?

Pentru Maria
De Natalia pe 19 Septembrie 2014

Buna Maria! Azi am facut punctia si mi-au extras 3 ovocite. Amh-ul a crescut neasteptat de bine. Acum asteptam rezultatele si transferul. Pup.

Info
De DANA pe 17 Septembrie 2014

Merge cineva la Szeged la inceputul lui octombrie?

Pentru Maria
De Natalia pe 12 Septembrie 2014

Buna Maria!

Am inceput procedura, totul decurge bine, iar de tradus se ocupa sotul meu (in engleza).
Daca vrei iti dau nr. de tel 0036205102316 Edit este translator.

Te pup.

Pentru Natalia
De Maria pe 12 Septembrie 2014

Buna! Natalia ai ajuns la clinica? Cine iti traduce?

Pt. Maria
De Natalia pe 08 Septembrie 2014

Buna Maria! Noi suntem bine, eu pe 10 septembrie sunt programata. Sper sa ne vedem acolo. Te pup!

FIV pentru Natalia
De Maria pe 05 Septembrie 2014

Buna Natalia! Ce mai faci? Sunt eu Maria! M-am programat pentru FIV in septembrie pe 23 la dr Zadori poate ne gasim acolo. Tu pe cat ai programarea la el pe ce data?

Contact Institutul Kaali fertilizare in vitro

Adresa

-

Site www.kaali.hu/ro/
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.