• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Institutul Kaali fertilizare in vitro

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 /...

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 / 3612.022.388 / 3612.022.296
Fax: 36-1-214.6050

Sediul din Szeged:

6725 Szeged, Semmelweis u.1.
Director medical Prof. Dr. Pál Attila
Telefon / Fax: +3662.423.623

control ginecologic;
examinarea infertilitatii masculine (andrologie);
examinari hormonale;
ecografie;
examinari ale permeabilitatii oviductului;
examinarea uterului;
definirea graviditatii (ecograf, hormonal);
inseminare artificiala cu gamet propriu;
inseminare artificiala cu gametul donorului;
tratamente hormonale ale infertilitatii

fertilizare in vitro

Prof. Dr. Steven G. Kaáli
Membru al Academiei de Stiinte a Ungariei;
Prof. Dr. Bernard Artúr

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 3662.423.623

Opinii utilizatori

Pentru Natalia
De Maria pe 05 Octombrie 2014

Buna. Natalia. Maine fac si eu transferul. Tu ai facut beta?

Pt Maria
De Natalia pe 01 Octombrie 2014

Buna! Ma bucur tare mult pentru voi sa va ajute Dumnezeu sa va impliniti visul. Va pupam!

FIV
De Maria pe 01 Octombrie 2014

Natalia, maine fac si eu punctia. Am 3 oua, sper sa mearga bine la transfer daca le scoata pe toate si sa fie bune. Te pup

Pt Adriana
De Natalia pe 30 Septembrie 2014

Am uitat sa-ti spun ca de sotul tau este nevoie decat o singura zi in Ungaria, atunci cand faci punctia. Si mai este nevoie de el in tara atunci cand face analizele. Sunt foarte multe de spus, ti-am lasat adresa mea de e-mail. Intreaba-ma si o sa-ti raspund.

Pt. Adriana
De Natalia pe 30 Septembrie 2014

Buna! Eu am terminat procetura la acest institut acum o saptamana. Conditiile mult mai bune ca in Romania din punctul meu de vedere, iar costurile sunt mult mai ieftine decat la noi. Pe mine m a dus 2500 euro (fara translator ca nu am avut nevoie deoarece sotul meu stie engleza) cu totul(mancare, cazare, drum si procedura).

Costurile difera in functie de tratament. Durata procedurii depinde de la persoana la persoana in functie de cum iti merge tratamentul. Eu am stat 15 zile sunt persoane care stau si mai mult. Pentru mai multe informatii adresa mea de mail este neagos_natalia@yahoo. com. Iti dau toate informatiile. Pup.

Pt Maria
De Natalia pe 30 Septembrie 2014

Buna Maria! Sunt linistita si stau linistita. Iti multumesc frumos! Sa-ti ajute Dumnezeu si tie. Pup.

Pentru Natalia
De Maria pe 29 Septembrie 2014

Buna Natalia. Sa nu faci efort. Sa fii cuminte si sa-ti ajute Domnul sa faci un bebe.

Pentru Adriana
De Maria pe 29 Septembrie 2014

Buna, da iti trebuie translator si gasesti aici la clinica pe Ani care traduce cu 30 euro sau mai eate gyongy cu 20 de euro.

Institutul Kaali fertilizare in vitro
De Adriana pe 29 Septembrie 2014

Care sunt sansele de reusita? Sunt mai buni ca si centrele din Romania? Cat timp dureaza procedura? Sotul meu e plecat din tara si vine doar pe 2 saptamani. Reusim sa parcurgem etapa de analize si ce trebuie?

Intrebari
De Adriana pe 29 Septembrie 2014

Buna ziua. Am si eu o intrebare. Este cineva care a facut fertilizarea in vitro la acest institut? Daca da, care sunt costurile. Va rog sa scrieti, ma intereseaza si pe mine. Eu nu stiu maghiara. Imi trebuie pe cineva care sa traduca?

Contact Institutul Kaali fertilizare in vitro

Adresa

-

Site www.kaali.hu/ro/
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.