• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Institutul Kaali fertilizare in vitro

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 /...

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 / 3612.022.388 / 3612.022.296
Fax: 36-1-214.6050

Sediul din Szeged:

6725 Szeged, Semmelweis u.1.
Director medical Prof. Dr. Pál Attila
Telefon / Fax: +3662.423.623

control ginecologic;
examinarea infertilitatii masculine (andrologie);
examinari hormonale;
ecografie;
examinari ale permeabilitatii oviductului;
examinarea uterului;
definirea graviditatii (ecograf, hormonal);
inseminare artificiala cu gamet propriu;
inseminare artificiala cu gametul donorului;
tratamente hormonale ale infertilitatii

fertilizare in vitro

Prof. Dr. Steven G. Kaáli
Membru al Academiei de Stiinte a Ungariei;
Prof. Dr. Bernard Artúr

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 3662.423.623

Opinii utilizatori

Pt Maria
De Ntalia pe 30 Octombrie 2014

Buna Maria! Ce mai faceti? Cum sunteti? Ai fost la ecograf?

Pentru Maria
De Ntalia pe 20 Octombrie 2014

Buna! Felicitari! Ne bucuram foarte mult pt. voi. Dumnezeu nu v-a lasat. Acum asteptam sa jucam la botez. Va pupam si sarcina usoara.

Pentru Natalia
De Maria pe 17 Octombrie 2014

Buna Natalia. Azi am facut beta hcg la medlife si mi-a iesit 123,23. Sunt insarcinata.
Il repet luni hcg beta. Ce credeti fetelor, sunt insarcinata. Sunt fericita dupa 19 ani de asteptare. Sunt bucuroasa rau de tot. Va pup dulce pe toate cele care sunt in situatia asta.

Pt Maria
De Ntalia pe 10 Octombrie 2014

Buna Maria! Mi am facut beta si a iesit ca prima data. Valorile depind de l clinica l clinica. Fiecare clinica are valorile ei. Bafta multa! Va pupam!

Fertilizare in vtro
De Angela sacalis pe 10 Octombrie 2014

Am fost foarte multuita de tot. Este o clinica model incepand de la receptie pana la asistente. Am ramas fara cuvinte de ce am intalnit acolo. Nota 10 pentru tot.

Pentru Natalia
De Maria pe 09 Octombrie 2014

Buna Natalia. Ce mai faci? Ti-ai mai facut beta? Maine plec si eu acasa. Vinerea care vine fac si eu beta. Cat trebuie sa fie beta? Minimum de cat trebuie sa fie. Te pupam.

Pentru Maria
De Ntalia pe 08 Octombrie 2014

Buna! Acum sunt bine si nu o sa ma las. Ne pregatim sa mergem in luna mai anul viitor. Stai linistita ca drac mort nu ai sa vezi niciodata. Beta a iesit 0,5 azi am fost sa repet beta. Va pupam si bafta multa.

Pentru Natalia
De Maria pe 08 Octombrie 2014

Buna. Natalia, Imi pare rau de tot ca a iesit asa. Dar, sa fi tare si sa nu renuti.
Niciodata. De cat a iesit hcgul? Uite noi vezi ca nu ne-am lasat pagubasi si am mers mai departe asa sa faci si tu. Si eu am esuat. Scuze, daca te-am deranjat. Te pupam si ne mai auzim.

Pentru Maria
De Ntalia pe 08 Octombrie 2014

BHCG a iesit naspa. Sper ca voi sa aveti mai mult noroc.

Pentru Natalia
De Maria pe 06 Octombrie 2014

Buna Natalia. Ai facut beta? Cum te simti? Eu azi am facut transferul. Am 2 puisorii.
Te pup

Contact Institutul Kaali fertilizare in vitro

Adresa

-

Site www.kaali.hu/ro/
{if $smarty.const.ALL_ADVERTISE_ENABLED && !$noAds} {* if $smarty.const.CURRENT_DEVICE == 'desktop' *} {include file="$AMVC_ROOT_PATH/external/templates/CommonSections/ads_dfp/box_1.tpl"} {* /if *} {/if}
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.