• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Institutul Kaali fertilizare in vitro

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 /...

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 / 3612.022.388 / 3612.022.296
Fax: 36-1-214.6050

Sediul din Szeged:

6725 Szeged, Semmelweis u.1.
Director medical Prof. Dr. Pál Attila
Telefon / Fax: +3662.423.623

control ginecologic;
examinarea infertilitatii masculine (andrologie);
examinari hormonale;
ecografie;
examinari ale permeabilitatii oviductului;
examinarea uterului;
definirea graviditatii (ecograf, hormonal);
inseminare artificiala cu gamet propriu;
inseminare artificiala cu gametul donorului;
tratamente hormonale ale infertilitatii

fertilizare in vitro

Prof. Dr. Steven G. Kaáli
Membru al Academiei de Stiinte a Ungariei;
Prof. Dr. Bernard Artúr

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 3662.423.623

Opinii utilizatori

Cazare
De Ramona pe 09 Mai 2015

Buna. Maine ajung si eu pentru prima data la Szeged pentru prima intalnire cu domnul doctor Jzadori. Imi puteti recomanda cateva pensiuni pentru cazul in care o sa stau mai multe zile in timpul tratamentului?

FIV laSzeged
De Mona pe 22 Aprilie 2015

Buna. La Szeged este o echipa exceptionala. Nimeni din cadrul clinicii nu te va face sa nu te simti bine. Si asa ajungem acolo destul de disperate.Asa ca mergeti cu incredere si nu mai pierdeti vreme, bani si nervi in tara.Pentru Dr,Zadori puteti obtine programare prin e mail in limba engleza jzadori@gmail.com. Este un medic si un om nemaipomenit. Ptr dumnelui nu exista week-end sau alte sarbatori.Este prezenta atunci cand e nevoie.. Ca translator recomand pe d-na Gyongyi nr tel. 00​36303846397, o femeie la fel de exceptionala ca si domnul doctor Ea are grija ca fetele aflate sub "indrumarea" ei sa respecte cele prescrise de doctor. Mereu este preocupata de tratamentul acestora si de alte chestii. Te si suna inainte de a veni la clinica ca nu cumva sa fi uitat. Te intreaba si daca ti-ai facut injectiile sau ti-ai luat tratamentul. Iar cele care stau cazate la pensiunea dumneaei https://gyongy-virag.com/index.php/ro-RO/ ´(8.000_10.000 forinti pe noapte) mai mult ca sigur se vor simti ca acasa; linistite, relaxate. Acolo e o oaza romaneasca. Gasesti TV in lb romana, vorba dulce de acasa, internet. Atat ea cat si sotul ei au grija ca persoanele cazate la ei sa se simta cat mai bine. Iar serviciile dumneaei ca traducator 20 e sunt si cele mai ieftine fata de cat iau celelalte doamne.Pensiunea se afla la 5 minute de clinica mers pe jos Costul unui fiv este 1300e plus tratamentu 500,600e depinde de fiecare ce tratament are nevoie. Multa incredere si optimism.

As dori unele informatii
De Ramona pe 25 Martie 2015

Buna! Am 27 ani si am facu o operatie de hidrosalpingectomie dreapta in 2012, iar acum mi s-a spus ca trebuie sa fac la fel si cu partea dreapta drept urmare nu o sa mai am nici o trompa:((. Am hotarat ca dupa operatie sa facem un fiv la Kaali dar nu stiu prea multe desore costuri analize cat timp dureazs pana obtii o programare acolo...cine ma poate ajuta cu niste informatii astept un mai pe adresa ramo_adriana2000@yahoo.com .

fiv
De Alinasigoran pe 12 Martie 2015

Buna fetelor am si eu cateva intrebari:
Luna trecuta am facut un fiv la Timisoara Gynatal rezultatul a fost negativ.
Mentionez am trompele astupate si endometrioza.
Poate sa imi spuna si mie cineva daca nu am fost tratata de endometrioza este posibil ca embrioni sa nu se lipeasca?
Am avut 3 laparascopi facuta dar degeaba,Doctorul nu m-ia zis nimica ca daca am endimetrioza este posibil sa nu se lipeasca ebmrioni, am avut 3 emrioni si cum am scris mai sus fara rezultate pozitive sunt complet dezamagita pt ca am aflat de la cineva ca daca ai endometrioza si nu esti tratata degeaba faci fiv.
Este posibil sa fie asa?
Mai am o intrebare la voi eu vreau sa imi fac programare la Szeged si daca ma puteti ajuta mi-ar face o mare placere. Vreau sa imi recomandati si mie un doctor bun sau doctora si translatoare va rog mult.
Si mai este o problema eu nu sunt casatorita si de aceia am ales Gynatal pt ca ei fac si daca nu esti casatorit a trebuit sa ma duc la notar sa ne dam consintamantul amandoi.
SYe poate face la Szeged si daca nu esti casatorit si mar mai interesa cat costa absolut tot (cazare,tratamen etc..) Va rog din tot sufletul daca ma puteti ajuta in legatura cu ceva sa imi scrieti la adresa de mail.
Adresa mea de mail este:
g.a.alina.1992@web.de

adresa
De Alinasigoran pe 12 Martie 2015

Adresa mea de email este g.a.alina.1992@web.de

Pt. Iulius
De Natalia pe 29 Ianuarie 2015

Te pot ajuta, adresa mea neagos_natalia@yahoo.com

Urmarire Stimulare
De Iulius Seres pe 28 Ianuarie 2015

Buna fetelor, as dori sa aflu niste detalii in legatura cu stimularea si urmarirea in timpul stimularii, pe privat. Va rog sa ma anuntati daca sunteti vreuna dispuse. Multumesc.

FIV
De Tunde pe 26 Ianuarie 2015

Sunt perfect de accord cu Dana. Eu am facut 2 FIV-uri la Szeged nereusite, dupa care am decis sa fac si o histeroscopie sa vad poate totusi ar fi o problema la nivelul uterului care impiedica implantarea embrionului.

In urma histeroscopiei s-a dovedit ca aveam uterul polipos. Dupa ce am rezolvat problema polipilor a mai urmat o incercare, a 3-a, tot la Szeged dar de data asta am avut parte de o reusita acum fiind insarcinata in 19 saptamani cu gemeni.

Inainte sa porniti la drum faceti-va toate investigatiile posibile! Multa bafta tuturor celor care se afla in aceasta situatie si credeti-ma stiu prin ce treceti si va doresc ca intr-o zi sa vi se indeplineasca visul!

Totul este perfect pana la un punct
De Dana pe 22 Ianuarie 2015

Am facut 3 proceduri de fertilizari in vitro la Szeged si toate din pacate cu rezultat negativ. Am fost multumita in general de servicii. Cu toate acestea sunt nemultumita pentru ca am urmat trei proceduri fara sa mi se indice sa fac o laparoscopie pe care am facut-o ulterior (in urma careia mi-a iesit endometrioza si hidrosalpings). Acum dupa 5 Fiv-uri negative ma uit in urma si-mi pare rau ca am irosit incercari valoroase.
Apreciez ca am facut minimum de stimulare la Szeged si am fost tratata cu respect. Deci daca ati facut laparoscopie, histeroscopie si toate analizele necesare unui ciclu de fertilizare va recomand aceasta clinica. Daca nu ati epuizat toate metodele de diagnosticare va recomand sa o faceti inainte de a apela la serviciile acestei clinici.
Va urez succes,

Info
De Raluca pe 04 Ianuarie 2015

Este cineva al carui sot are azoospermie non obstructiva si a reusit sa raman gravida cu fiv la Kaali? Au urolog bun?

Contact Institutul Kaali fertilizare in vitro

Adresa

-

Site www.kaali.hu/ro/
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.