• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Institutul Kaali fertilizare in vitro

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 /...

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 / 3612.022.388 / 3612.022.296
Fax: 36-1-214.6050

Sediul din Szeged:

6725 Szeged, Semmelweis u.1.
Director medical Prof. Dr. Pál Attila
Telefon / Fax: +3662.423.623

control ginecologic;
examinarea infertilitatii masculine (andrologie);
examinari hormonale;
ecografie;
examinari ale permeabilitatii oviductului;
examinarea uterului;
definirea graviditatii (ecograf, hormonal);
inseminare artificiala cu gamet propriu;
inseminare artificiala cu gametul donorului;
tratamente hormonale ale infertilitatii

fertilizare in vitro

Prof. Dr. Steven G. Kaáli
Membru al Academiei de Stiinte a Ungariei;
Prof. Dr. Bernard Artúr

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 3662.423.623

Opinii utilizatori

In legatura cu pret fiv la Szeged
De Tunde pe 08 Noiembrie 2015

Eu am facut de 3 ori fiv la Szeged iar pretul a fost aprox la fel in sensul ca am platit acelas pret la procedura in sine dar a fost pretul diferit la medicamentatie.

pret
De Iulia pe 28 Octombrie 2015

buna...as dori sa stiu daca nu se prinde din prima si la a doua sau a treia incercare tot in jur de 2500 de euro costa?

Aș vrea să iau și eu legătură cu un doctor pentru o programare
De Radu Silviu pe 22 Iunie 2015

Aștept un răspuns vă mulțumesc Anticipat

pt sonia
De N9na pe 20 Iunie 2015

De obicei nu dureaza mult programarea pentru prima intalnire doua ,trei saptamani.Pupicii

pt sonia
De Mona pe 19 Iunie 2015

Buna,nu e prea devreme trimitei e mail in fiecare zi pana iti raspunde,daca sti engleza poti suna la clinica +3662423623 si ceri sa vb cu dr Zadori.Mult succes.

programare FIV la szeged
De Sonia pe 17 Iunie 2015

Buna ziua. Mona,te rog frumos sa-mi spui si mie cam cat timp dureaza pana ma programeaza dl.doctor Zadori la prima intalnire. Eu i-am trimis acum 4 zile analizele ce mi le-a cerut si acum astept programarea. Stiu ca poate e prea devreme dar as vrea sa stiu asa,aproxumativ,o saptamana, doua, o luna,2 luni. Multumesc frumos.

Adriana
De Cristina pe 11 Iunie 2015

Buna, spune-mi te rog cum ai discutat cu dl doctor, in engleză? M-ar putea ajuta oare cineva pt limba romană? Cat te-a ajuns ICSI? Ești mulțumită?

Adriana
De Cristina pe 11 Iunie 2015

Buna, spune-mi te rog cum ai discutat cu dl doctor, in engleză? M-ar putea ajuta oare cineva pt limba romană? Cat te-a ajuns ICSI? Ești mulțumită?

Icsi la Kaali
De Adriana pe 04 Iunie 2015

Buna,
Eu am facut ICSI la Kaali in Budapesta acum 1 saptamana, ii recomand cu caldura, noi am mers la domnul dr. Peter Covacs . La clinica se vorbeste si Lb romana.

pentru ramona
De Mona pe 12 Mai 2015

Recomand pensiunea gyongy-virag.com Dna.Gyongy tel 00​36303846397,mai multe detali gasesti in mesajul anterior trimis de mine.Multa incredere si speranta.

Contact Institutul Kaali fertilizare in vitro

Adresa

-

Site www.kaali.hu/ro/
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.