• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Institutul Kaali fertilizare in vitro

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 /...

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 / 3612.022.388 / 3612.022.296
Fax: 36-1-214.6050

Sediul din Szeged:

6725 Szeged, Semmelweis u.1.
Director medical Prof. Dr. Pál Attila
Telefon / Fax: +3662.423.623

control ginecologic;
examinarea infertilitatii masculine (andrologie);
examinari hormonale;
ecografie;
examinari ale permeabilitatii oviductului;
examinarea uterului;
definirea graviditatii (ecograf, hormonal);
inseminare artificiala cu gamet propriu;
inseminare artificiala cu gametul donorului;
tratamente hormonale ale infertilitatii

fertilizare in vitro

Prof. Dr. Steven G. Kaáli
Membru al Academiei de Stiinte a Ungariei;
Prof. Dr. Bernard Artúr

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 3662.423.623

Opinii utilizatori

Fiv
De Mia pe 04 Mai 2016

Si eu am prietene care au fost la szeged ,si au reusit ,am si eu programare în iunie cu dr.zadori mai merge cineva?

páreri
De Eusebiu pe 30 Aprilie 2016

As vrea sa aflu niste detalli

Fiv
De Iza pe 27 Aprilie 2016

Iar eu am prietene care au mers la Dr zadori si au avut succes :) multa bafta si incredere!

Fiv
De Cristina pe 21 Aprilie 2016

Fetelor eu zic sa renuntati de a merge la pomu laudat unde se cere minimu de analize si investigati din propria experienta va spun ca rezultatele de anu acesta sunt dezastroase din 16 fete nu a ramas nici una de aici trageti voi concluzia.

fiv
De Daniela pe 18 Aprilie 2016

Buna ziua,as putea afla si eu noua adresa a institutuluin Kali din Szeged !!! va multumesc

translator .insotitor,programare
De Kovacstibor pe 16 Februarie 2016

Buná!pot sá vá ajut ,ca translator ,insotitor,la Institutul KAÁLI(cu cunostinte la doctori),cazare la pret foarte rentabil.0036309851088.Apelati cu incredere.

fiv szeged
De Alina pe 05 Februarie 2016

Recomand clinica din Szeged si pe dr Zadori si echipa lui pt daruirea cu care isi fac meseria, interesul acordat pacientelor

fiv szeged
De Cristina pe 28 Ianuarie 2016

Draga Ioana ti-l recomand cu mare plăcere pe dl Dr Janos Zadori.Trim un email pe adresa personală si cu siguranța te programează pentru prima vizita .Odata ce ajungi la prima întâlnire cu dl doctor,tot el o sa iti explice ce înseamnă si cat costa procedura Fiv.

FIV
De Ioana pe 19 Ianuarie 2016

Buna seara.As vrea sa merg si eu la Szeged pt. FIV, imi poate recomanda cineva un Dr., cateva detalii despre procedura sau cat mai multe informatii?Multumesc anticipat

fiv
De Cristina pe 04 Decembrie 2015

Buna seara. Am si eu o întrebare daca poate cineva sa imi răspundă .In curând o sa merg la prima întâlnire cu do Dr Zadori.Poate sa imi spună cineva ce se intampla defapt la prima întâlnire cu dl doctor??

Contact Institutul Kaali fertilizare in vitro

Adresa

-

Site www.kaali.hu/ro/
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.