• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Institutul Kaali fertilizare in vitro

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 /...

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 / 3612.022.388 / 3612.022.296
Fax: 36-1-214.6050

Sediul din Szeged:

6725 Szeged, Semmelweis u.1.
Director medical Prof. Dr. Pál Attila
Telefon / Fax: +3662.423.623

control ginecologic;
examinarea infertilitatii masculine (andrologie);
examinari hormonale;
ecografie;
examinari ale permeabilitatii oviductului;
examinarea uterului;
definirea graviditatii (ecograf, hormonal);
inseminare artificiala cu gamet propriu;
inseminare artificiala cu gametul donorului;
tratamente hormonale ale infertilitatii

fertilizare in vitro

Prof. Dr. Steven G. Kaáli
Membru al Academiei de Stiinte a Ungariei;
Prof. Dr. Bernard Artúr

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 3662.423.623

Opinii utilizatori

FIV la Szeged
De CireseFaraSamburi pe 17 Mai 2016

Buna,

Am ajuns la la Szeged in oct 2014in urma unei proceduri FIV nereusite edectuata in Romania la clinica Gynera. Am numai cuvinte de lauda pentru dl dr Zadori. Este un om cu un suflet mare, atent la fiecare caz in parte, un mare caracter. Sansele noastre erau destul de mici: sot cu oligoteratozoospermie iar eu cu un AMH de 0,4 ( desi varstele noastre sunt pana in 35 de ani). Dl doctor ne-a incuraja si ne-a sustinut iar toata experienta noastra s-a finalizat pozitiv cu o sarcina fara probleme si un bebe sanatos nascut in luna iulie. Mentionez ca pe langa probleme de fertilitate eu am avut si pb cu tensiunea si o trombofilie destul de ciudata. Cu toate acestea, s-a putut. Urmati-va visul si totul e posibil. Clinica din Szeged este un loc unde toata lumea se dedica, personalul este atent cu tine, etc.

Viata e frumoasa!

fiv
De Anonim pe 12 Mai 2016

Cu placere,seara buna !Jd

Fiv
De Mia pe 12 Mai 2016

Multumesc frumos pentru raspuns .O seara buna"

fiv
De Anonim pe 12 Mai 2016

Buna,am inteles ca prima jumatate a lui august e in concediu dl dr Zadori.

Fiv
De Mia pe 12 Mai 2016

Buna,site cineva daca domnul dr.zadori este in concediu în luna august ?va multumesc frumos.

fiv Kaali
De Laura pe 11 Mai 2016

Buna!A facut cineva inseminare la dr.Janos Zadori? Imi puteti spune cum este?Multumesc!

fiv kalli
De Anonim pe 08 Mai 2016

Daca vreti pentru programare,translator si cazare va poate ajuta dl Tibor Kovacs ..nr tel..0036309851088 iar referitor la analize sunt puse pe site ul lor..trebuie facute toate in tara ..altceva nimik in plus...

fiv kalli
De Anonim pe 08 Mai 2016

Buna,dr.Zadori nu este in concediu..Eu sunt aici la procedura fiv..numai ca este foarte aglomerat..

Fiv
De Mia pe 05 Mai 2016

Buna,eu i-am trimis la 8 dimineata ,iar pe la 14,30 am primit raspuns ,si asta ca de cate ori am scris ,răspunde foarte repede dar am inteles de la o prietenă ca luna asta este in concediu ,eu i am scris la începutul lui aprilie

FIV
De Anca bibi pe 04 Mai 2016

aveti cumva idee in cat timp primesc mail de la dl doctor cu analizele ce trebuiesc efectuate?

Contact Institutul Kaali fertilizare in vitro

Adresa

-

Site www.kaali.hu/ro/
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.