• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Institutul Kaali fertilizare in vitro

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 /...

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 / 3612.022.388 / 3612.022.296
Fax: 36-1-214.6050

Sediul din Szeged:

6725 Szeged, Semmelweis u.1.
Director medical Prof. Dr. Pál Attila
Telefon / Fax: +3662.423.623

control ginecologic;
examinarea infertilitatii masculine (andrologie);
examinari hormonale;
ecografie;
examinari ale permeabilitatii oviductului;
examinarea uterului;
definirea graviditatii (ecograf, hormonal);
inseminare artificiala cu gamet propriu;
inseminare artificiala cu gametul donorului;
tratamente hormonale ale infertilitatii

fertilizare in vitro

Prof. Dr. Steven G. Kaáli
Membru al Academiei de Stiinte a Ungariei;
Prof. Dr. Bernard Artúr

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 3662.423.623

Opinii utilizatori

ref cazare
De Anonim pe 31 Mai 2016

Noi am fost cazati pe perioada cat am stat la Szeged la dl Tibor..am dat nr de tel mai jos ...pret foarte convenabil..Daca vreti mai multe informatii lăsati un nr de tel si va sun ...Succes !

Pentru Maria
De Mia pe 29 Mai 2016

Buna,îmi puteti spune si mie ,va rog frumos ,unde ati fost cazata in szeged ,si cam cum sunt preturile? Va multumesc frumos .

Bună fetele
De Maria pe 29 Mai 2016

Eu am fost la Szeged la de Zadori, un om deosebit, o echipa profesionista. Mâine fac analiza beta hcg...emoții foarte mari. Translator am avut.o pe doamna Ana, o femeie extraordinara, traduce absolut tot, de doamna Gyongy părerile așa și așa

Pt.Narcis
De Alina pe 25 Mai 2016

Buna! Eu am fost la Szeged, dr.Zadori.

FIV
De Narcis pe 25 Mai 2016

Buna ziua.
Am facut nenumarate analize, nu ni s-a descoperit nicio problema. Incercam de cativa ani dar din pacate nu am avut nici o sarcina :( . Cum avem 35 de ani, ne-am hotarat sa nu mai asteptam si sa facem un FIV la Kaali. Ati putea sa ne recomandati la care anume sa mergem, Szeged sau Debrecen?
Multumim frumos !

Fiv
De Mia pe 23 Mai 2016

Buna, va multumesc foarte mult ,va doresc o zi frumoasa*

Ptr Mia
De Sorin5644 pe 22 Mai 2016

ptr.translator +36303846397 Gyongy o doamna tare draguta si de treaba,si iti asigura si cazare.

Fiv
De Mia pe 17 Mai 2016

Buna seara ,mi-ar face mare placere sa vă contactez dar nu stiu cum ,daca îmi dati o adresa ,mar interesa câteva lucruri ,este prima data când merg în ungaria si deja îmi pun o mie de intrebari ,unde ne cazam cine ne traduce etc...Daca sunteți drăguță sa ma ajutati cu niste informatii ,eu astept răspunsul dv.Va doresc o seara placuta

FIV la Szeged
De CireseFaraSamburi pe 17 Mai 2016

Cu drag,

Sa auzim de bine si pt alte detalii nu ezita sa ma contactezi.

Fiv
De Mia pe 17 Mai 2016

Buna ,mulțumim frumos pentru incurajari, si eu am programare în iunie sperăm sa reusim si noi după doua fivuri in romania nereușite .

Contact Institutul Kaali fertilizare in vitro

Adresa

-

Site www.kaali.hu/ro/
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.