• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Institutul Kaali fertilizare in vitro

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 /...

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 / 3612.022.388 / 3612.022.296
Fax: 36-1-214.6050

Sediul din Szeged:

6725 Szeged, Semmelweis u.1.
Director medical Prof. Dr. Pál Attila
Telefon / Fax: +3662.423.623

control ginecologic;
examinarea infertilitatii masculine (andrologie);
examinari hormonale;
ecografie;
examinari ale permeabilitatii oviductului;
examinarea uterului;
definirea graviditatii (ecograf, hormonal);
inseminare artificiala cu gamet propriu;
inseminare artificiala cu gametul donorului;
tratamente hormonale ale infertilitatii

fertilizare in vitro

Prof. Dr. Steven G. Kaáli
Membru al Academiei de Stiinte a Ungariei;
Prof. Dr. Bernard Artúr

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 3662.423.623

Opinii utilizatori

Recomadari
De Adina pe 24 Iunie 2016

Buna fetelor!Pentru programare, traducere si cazare placuta la pret rentabil pot sa va recomand pe doamna Gabi. Am fost foarte multumita de ea. Nr. de telefon:003630-318 0119.

Recomandari
De Adina pe 24 Iunie 2016

Buna fetelor!Pentru programare, traducere si cazare placuta la pret rentabil pot sa va recomand pe doamna Gabi. Am fost foarte multumita de ea. Nr. de telefon:003630-318 01119.

Fiv
De Mia pe 24 Iunie 2016

Buna,am fost si eu la prima consultație la szeged,am rămas placut impresionată ,domnul dr.este in concediu în luna august si merg si eu în septembrie .Am cunoscut-o pe doamnă ANA o femeie tare drăguță traduce tot si te ajuta în orice problema .Cine merge in septembrie? Mi-ar face placere sa luam legatura .va pup .Mia.

Pt Carmen32
De Maria pe 22 Iunie 2016

Buna. Nr doamnei Ana este 0036305456403 (poti sa ii spui ca ai nr de la Gina Din constanta). Este o doamna deosebita :) Pe toti ii sfatuesc sa incerce la Szeget la dr Zadori...un doctor foarte bun (chiar daca eu nu am reusit...vom incerca si in septembrie...nu ne lasam). O zi buna!

fiv szeged
De Anonim pe 17 Iunie 2016

Buna ,eu iti sugerez sa încerci acolo la Szeged la dl dr Janos Zadori care este un om deosebit si are o echipa extraordinara .Eu am fost acolo si sunt un caz de reusita .Merita incercat.La mine a fost prima încercare si reusita .Am ales de prima oara aceasta clinică si nu am regretat.Va pot ajuta cu nr de tel a persoanei care m a ajutat enorm cu programare rapidă ,cazare ieftina si traducere la fel.Va urez succes asa cum am avut si eu !Î multumesc dl dr Zadori pt tot ce a facut !

Disperare!!!
De Algopequenito pe 14 Iunie 2016

Bună tuturor! Nu stiu cum sa încep si de unde sa încep... Am auzit mult de clinica asta, chiar si in Spania de la o cunoștință româncă... Ce vreau eu sa vă zic e ca nu stiu daca sa am incredere si sa mă duc si acolo, aici în Spania am facut 3 insamantari artificiale si 2 FIV-uri si NIMIC!!! Suntem tare supărați ca numa nu vrea sa vina si la noi un bebe! Chestia e ca nu avem problema mari de infertilitate, doar spermatozoizi lenți si un pic de duritate a uterului... deja mi-am pierdut toata încrederea... tocmai azi am facut analiza Beta si mi-au zis ca NU! Voi ce-mi sugerati?

pentru dna maria
De Carmen32 pe 10 Iunie 2016

Dna Maria , as dori sa-mi spuneti, daca se poate, nr.de tel. al dnei Ana. Vreau sa iau legatura cu dansa. Multumesc!

Ptr.Maria
De Mia pe 01 Iunie 2016

Buna Maria, iti multumesc frumos pentru răspunsul tau ,îmi pare nespus de rău pentru nereusita ta,stiu cum te simti ,am trecut si eu prin asta de 3 ori ,am facut la târgu mures,din pacate rezultat negativ,darimcercam sa mergem mai departe ,cu multa rugăciune si poate intro zi dumnezeu ne binecuvanteaza si pe noi cu copilasii mult doriti .Mult succes si tie pentru septembrie si sper sa ne mai auzim ,dar cu vesti bune ,NU NEGATIVE.iti doresc o zi frumoasa Mia

PENTRU MIA
De Maria pe 01 Iunie 2016

Părerea mea, pentru translator te sfătuiesc sa optezi pentru doamna Ana. Traduce absolut tot( spre deosebire de restul) chiar și o prostie, te ajuta mult și Îți dă sfaturi foarte bune. 30 euro este de fiecare data când intra cu tine la medic...eu am zis cât plătești atât traduce :)) am înțeles că sunt persoane care îți ia l tradus 20euro

PENTRU MIA
De Maria pe 01 Iunie 2016

Bună, noi am stat cazați la doamna Gyonghi 33 euro pe noapte, la etaj are și o garsoniera și un apartament cu o bucătărie comuna. Din păcate nu am reușit. ..Am zis ca poate ne ducem iar în septembrie... Succes!

Contact Institutul Kaali fertilizare in vitro

Adresa

-

Site www.kaali.hu/ro/
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.