• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Institutul Kaali fertilizare in vitro

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 /...

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 / 3612.022.388 / 3612.022.296
Fax: 36-1-214.6050

Sediul din Szeged:

6725 Szeged, Semmelweis u.1.
Director medical Prof. Dr. Pál Attila
Telefon / Fax: +3662.423.623

control ginecologic;
examinarea infertilitatii masculine (andrologie);
examinari hormonale;
ecografie;
examinari ale permeabilitatii oviductului;
examinarea uterului;
definirea graviditatii (ecograf, hormonal);
inseminare artificiala cu gamet propriu;
inseminare artificiala cu gametul donorului;
tratamente hormonale ale infertilitatii

fertilizare in vitro

Prof. Dr. Steven G. Kaáli
Membru al Academiei de Stiinte a Ungariei;
Prof. Dr. Bernard Artúr

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 3662.423.623

Opinii utilizatori

Fiv szeged
De Ioana1981 pe 11 Iulie 2016

Buna tuturor. Astept si eu o confirmare pt prima consultatie pt inceputul lunii august. Fiv-ul as vrea sa-l fac la sf lui septembrie. Voi cu cat timp insinte ati stabilit programarea? Credeti ca ma incadrez? Mai dati detalii despre prima consultatie... Cum se va desfacura procedura...multumesc

fiv
De Anonim pe 08 Iulie 2016

Nu ,nu trebuie traduse analizele.

FIV
De Giny pe 07 Iulie 2016

Buna ,eu sunt programata pt prima consultatie in 12 iulie .Puteti sa mi spuneti si mie daca analizele trebuie traduse

Fiv
De Alexandra pe 05 Iulie 2016

Buna Ana, eu acum ma intorc din Szeged de la prima consultatie/discutie. S-a uitat doctorul peste analizele ce le-am dus,ne-a recomandat FIV (la asta ma asteptam), mi-a facut si o ecografie transvaginala...ne-a prescris vitamine si urmeaza sa facem FIV-ul in septembrie. Pana atunci trebuie sa mai mergem o data sa-mi dea tratamentul hormonal. Daca stai mult mai departe de Szeged te duci doar in luna cu FIVul( noi suntem din Sibiu)... Multa bafta!

Fiv
De Ana pe 02 Iulie 2016

Buna, sunt programata la prima consultatie in 20 octombrie. Puteti sa mi spuneti si mie cam in ce consta aceasta prima consultatie?

PT MIA
De Maria pe 29 Iunie 2016

Sigur, 0723170034 . Astept sa ma contactezi

Ptr.Maria
De Mia pe 27 Iunie 2016

Buna Maria, si eu tot în aceea-si perioada merg ,am stat la doamna Gyonghi ,si tot la ea ma gândeam sa merg ,daca iti face placere trimite-mi nr.tau si vorbim mai multe pe watshapp,astept răspunsul tau,o zi frumoasa Mia

PT ADINA
De Maria pe 27 Iunie 2016

Buna Adina. Cum o gasim pe net sa vedem si noi cazarea doamnei Gabi? Multumesc

PT. MIA
De Maria pe 27 Iunie 2016

Buna Mia. Eu voi merge la sf august sau in septembrie la inceput. Tu cand mergi in septembie? Noi ne vom caza cred tot la doamna Gyongy. Tu unde ti.ai gasit cazare?

Fiv KAli BUdapesta
De Janett pe 26 Iunie 2016

Buna ziua, sunt si eu in discutie pt fiv la sf lunii septembrie, voi merge la o prima consultatie pe 10 august. Eu sunt in discutie la BUdapesta la dr KOvacs. Care ar fi oare diferenta intre clinica din Szeged si cea din BUdapesta? Multumesc

Contact Institutul Kaali fertilizare in vitro

Adresa

-

Site www.kaali.hu/ro/
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.