• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Institutul Kaali fertilizare in vitro

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 /...

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 / 3612.022.388 / 3612.022.296
Fax: 36-1-214.6050

Sediul din Szeged:

6725 Szeged, Semmelweis u.1.
Director medical Prof. Dr. Pál Attila
Telefon / Fax: +3662.423.623

control ginecologic;
examinarea infertilitatii masculine (andrologie);
examinari hormonale;
ecografie;
examinari ale permeabilitatii oviductului;
examinarea uterului;
definirea graviditatii (ecograf, hormonal);
inseminare artificiala cu gamet propriu;
inseminare artificiala cu gametul donorului;
tratamente hormonale ale infertilitatii

fertilizare in vitro

Prof. Dr. Steven G. Kaáli
Membru al Academiei de Stiinte a Ungariei;
Prof. Dr. Bernard Artúr

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 3662.423.623

Opinii utilizatori

Fiv
De Lara pe 28 Iulie 2016

Fetelor eu am fost la Szeged a 4 oară,nu recomand la nimeni aceasta clinica.Daca inainte mai era cum era,acum merg ca pe banda.

fiv
De Anonim pe 27 Iulie 2016

Bună la toată lumea ,as avea o mare rugăminte la dv.Ma puteți ajuta cu un nr. De tel. De la clinica kaali din szeged ?

fiv
De Anonim pe 26 Iulie 2016

Bună seara ,va mulțumesc mult pentru răspuns ,va doresc o seara frumoasa

Fiv
De Alexandra pe 26 Iulie 2016

*sa-l contactez telefonic

Fiv
De Alexandra pe 26 Iulie 2016

Buna, pentru a lua legatura cu dr Zadori suna la clinica si cere cu el...iti vor face legatura si vb cu el in lb engleza. Nici mie nu mi-a raspuns la mail si translatorea m-a sfatuit sa-l contactez electronic.

fiv
De Anonim pe 25 Iulie 2016

Bună seara ,știe cineva de ce domnul doctor zadori nu mai răspunde la email și Cum se poate lua legătura cu el? Va multumesc

FIV
De Michele pe 22 Iulie 2016

Am fost la dl.dr.Zadori pentru procedura FIV, si sunt foarte multumita de cum a decurs toata procedura.
Va recomand cu incredere pe dl.dr.Zadori

fiv reusit
De Cristina H pe 21 Iulie 2016

Dragilor eu recomand cu tărie Institul Kaali Szeged,in special dl Dr Zadori.Eu am facut fiv in Februarie cu dl Zadori si acum sunt insarcinata in 6 luni,o sarcina perfect normala,țin sa mentionez ca a fost o reușită din prima incercare.In ceea ce privește cazarea nu pot recomanda nimic deoarece noi am locuit pe tot parcursul tratamentului la hotel iar in ceea ce privește limba amandoi vb engleza si nu am necesitat translator.Urez tuturor ce merg acolo "bafta!!".Pasiti cu speranța si încredere si visul de a avea un copil vi se va implini...

fiv
De Lili pe 12 Iulie 2016

Pentru Cristina..ai dreptate la pomul laudat ...din 8 fete doua au ramas...in plus incurca dosarele...sunt fete care au fost la zadori si de 4 ori...daca in tara faci 2-3 proceduri ai sanse mai mari a colo.Zadori nu te incarca cu hormoni...in rest trsducatoare scumpe 30€ pt 5 min max. cat stai la dr.Nu recomand clinica

fiv
De Anonim pe 11 Iulie 2016

Buna ziua ,prima programare am facut o cu doua luni inainte ,fiv ul l am facut in aceeasi luna cu prima programare ,nu am vrut sa pierdem timpul...depinde de prima menstruatie dupa primul control ..Trebuie sa fi acolo pt fiv a treia zi ...Ca sa începi tratamentul hormonal..inainte de asta iti da niste vitamine ...daca veti sta acolo pe timpul fertilizarii te pot ajuta cu un nr de tel pt cazare ..e foarte ieftină in comparatie cu ce am auzit pe acolo..succes !

Contact Institutul Kaali fertilizare in vitro

Adresa

-

Site www.kaali.hu/ro/
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.