• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Institutul Kaali fertilizare in vitro

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 /...

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 / 3612.022.388 / 3612.022.296
Fax: 36-1-214.6050

Sediul din Szeged:

6725 Szeged, Semmelweis u.1.
Director medical Prof. Dr. Pál Attila
Telefon / Fax: +3662.423.623

control ginecologic;
examinarea infertilitatii masculine (andrologie);
examinari hormonale;
ecografie;
examinari ale permeabilitatii oviductului;
examinarea uterului;
definirea graviditatii (ecograf, hormonal);
inseminare artificiala cu gamet propriu;
inseminare artificiala cu gametul donorului;
tratamente hormonale ale infertilitatii

fertilizare in vitro

Prof. Dr. Steven G. Kaáli
Membru al Academiei de Stiinte a Ungariei;
Prof. Dr. Bernard Artúr

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 3662.423.623

Opinii utilizatori

pt Lara
De Monica pe 30 Iulie 2016

Buna Lara, din pacate nu am primit nici un email. Te rog poti sa verifici daca ai trimis pe adresa - vmonyca@gmail.com Te rog daca vrei trimite-mi adresa ta de email si iti scriu eu astazi. Numai bine, Monica

PT. LARA
De Giny pe 30 Iulie 2016

Draga Lara si eu sunt programata in septembrie ,si intradevar am si eu unele semne de intrebare ,poti sa mi spui te rog tu de ce nu recomanzi clinica ? Adresa mea de email este agaftia@gmail.com Iti multumesc si sper sa ne auzim

Fiv
De Lara pe 30 Iulie 2016

Scuze Monica nu Simona.

Fiv
De Lara pe 30 Iulie 2016

Ioana nu pot să-ți trimit mail,nustiu din ce cauza.Simona ți-e ți-am trimis.

pt Lara
De Monica pe 28 Iulie 2016

Scuze - am scris gresit adresa de email.
Adresa corecta vmonyca@gmail.com

pt Lara
De Monica pe 28 Iulie 2016

Buna Lara, adresa mea este vmomyca@gmail.com. vorbim pe email.

Fiv
De Ioana1981 pe 28 Iulie 2016

Lara, ai fost lao prima consultatie si ti-ai facut impresia proasta? Sau ai si efectuat procedura. Intentionez si eu sa merg in august la o prima consultatie si procedura as vrea in luna oct la inceput! Si eu as vrea sa vb daca nu te deranjeaza. Adresa mea de email ioanaclaudiaene@yahoo.com. Multumesc

Fiv
De Lara pe 28 Iulie 2016

Lasă-mi o adresa si te contactez eu.pentru Monica

intrebare pt Lara
De Monica pe 28 Iulie 2016

buna :) Draga Lara banuiesc ca ai fost acum de curand la Szeged, te rog poti sa imi spui de ce nu recomanzi aceasta clinica ? Daca vrei vorbim in privat pe un messenger. Vreau sa merg si eu luna viitoare acolo. Sper sa ne auzim. MONICA

Fiv Szeged
De Lara pe 28 Iulie 2016

Fetelor eu am fost la Szeged a 4 oară,nu recomand la nimeni aceasta clinica.Daca inainte mai era cum era,acum merg ca pe banda.

Contact Institutul Kaali fertilizare in vitro

Adresa

-

Site www.kaali.hu/ro/
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.