• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!

Institutul Kaali fertilizare in vitro

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 /...

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 / 3612.022.388 / 3612.022.296
Fax: 36-1-214.6050

Sediul din Szeged:

6725 Szeged, Semmelweis u.1.
Director medical Prof. Dr. Pál Attila
Telefon / Fax: +3662.423.623

control ginecologic;
examinarea infertilitatii masculine (andrologie);
examinari hormonale;
ecografie;
examinari ale permeabilitatii oviductului;
examinarea uterului;
definirea graviditatii (ecograf, hormonal);
inseminare artificiala cu gamet propriu;
inseminare artificiala cu gametul donorului;
tratamente hormonale ale infertilitatii

fertilizare in vitro

Prof. Dr. Steven G. Kaáli
Membru al Academiei de Stiinte a Ungariei;
Prof. Dr. Bernard Artúr

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 3662.423.623

Opinii utilizatori

Fiv
De Ioana1981 pe 01 August 2016

Tinem pumnii lara sa fie bine. Cand ar trebui sa aflii?

Pentru Ioana
De Lara pe 01 August 2016

da Ioana mi sa eliminat si trompa Alaltă...am vb cu fetele care au fost înaintea mea,din 6 nici una😭nu a rămas,sa vad ce ma așteaptă si pe mine

fiv ptr.Ioana 1981
De Mia pe 01 August 2016

Bună ,așa este ,costa 80 de euro și poți plăti cu cardul ,așa am plătit și eu în iunie ,o zi frumoasa va doresc.

Fiv
De Ioana1981 pe 01 August 2016

Am inteles ca se puate plati cu cardul. Eu am auzit ceva de 80 eur prima consultatie. Acum sa vedem acolo.. Cu cat mai putin cu atat mai bine 😄

Fiv
De Ioana1981 pe 31 Iulie 2016

Multumim Lara. Dar acum, inainte de al 4 lea fiv te-ai tratat de hidrosalpinx? Din ce am citit se recomanda la hidrosalpinx FIV cu riscul ca, prezenta hidrosalpinxului are o influenta negativa asupra implantarii si dezvoltarii embrionului, inclusiv dupa efectuarea procedurilor FIV, fiind adesea asociat cu pierderea sarcinii.banuiesc ca stiai ca exista si acest risc.

Prima vizita
De Lara pe 31 Iulie 2016

Prima vizita in jur de 35-40€(neaparat sa aveti forinți)

Fiv
De Lara pe 31 Iulie 2016

Salut fetele va scriu aici totusi!Vreau să va zic de ce nu recomand clinica,dar deocamdată să vapovestesc detailat istoria mea( sa nu credeti câ povestesc povesti )deci asa in urma cu 4 ani am fost operata laparascopic inlaturindumise o trompa,dr de la Cluj a zis ca sa apelez la Ungaria nu mia zis anumit la ce clinica sau la ce medic...am căutat informații pe net unde se vb frumos de clinica din Szeged si dr Zadori.Am plecat la prima consultație,dar nu aveam toate analizele necesare,neam întors peste o luna cu toate analizele,sa uitat in ele foarte atent,scrisoarea de externare din Cluj si tot ce aveam,mia zis ca nu vede o cauza,dar cum cauza ar fi trompele facem fiv.1 fiv-doctorul foarte atent,imi vorbea mereu tot,ce sa maninc,sa beau apa,plimbări si multe altele...totul a decurs prea repede caci intra 11 zi am finisat totul,2 embrioni trasferiti si 3 congelati.(rezultat beta mic 10)2fiv-a zis ca nu mai este nevoie de alte analize,am zis ca nu msi vreau sa congelez și-mi dădea tratament mai lejer,totul a decurs bine si de data asta (beta bine,repetat bine di asta pina la ECO camera crestea dar embrionii nu era in ea)sarciba fara embrion-chiuretaj la 9 săptămâni.3fiv-tot a decurs totul bine si frumos( beta pozitiv apoi in descreștere)am suferit nu-ți pot scri in cuvinte cit...i-l întrebam de mii de ori poate sa mai fac ceva analize zicea ca nimic ca totul este ok.Am început a analiza fisa de externare de la Cluj cuvint in cuvint(stii ce era?trompa care-mi rămăsese avea si aea hidrosalpinx)încep a trimite mail la zeci de dr,toți mi-au raspuns caci fiv ci hidrosalpinx nu se face,ii scriu si lui Zadori,numi Răspundea,am trimis vreo 15 mailuri,atunci ii scriu de pe o alta adresa si cauza mea,imi Răspunde imediat zicându-mi ca nu pot sa fac fiv cu hidrosalpinx.Am așteptat am văzut ca totuși nu Răspunde,am facut o alta laparascopie dupa aea iar Eam zis caci daca numi radpunde eu oricum vin la el sa discutam,a început a-mi povesti ca sa eau antibiotic poate trece hidrosalpinxu,Eam lămurit clar ca i-l am d-in 2012 nu acuma,tot o întorcea nu știa ce sa răspundă.Am fost la el dupa o cearta am început iar al 4 le-a fiv(acum sunt in așteptare )ceea ce-am văzut de data asta la clinica nu mia plăcut deloc( o indiferenta totala,dr nu mai este asa de drăguț ca odată,multi pacienți nui reușește,totul in graba...eu nu l-am cunoscut asa si nici aceasta clinica nu era asa,cind am fost la aspirarea endometrului inainte de fiv,in sala operatorie ma întreaba ce trebuie sa facem?pai tu ma intrebi pe mine?nu ai fisa in fata?)Decizia ramane oricum a voastră dar prima de a face pasul cochetati cu multe clinici.Daca aveti întrebări va ajut cu drag.

Fiv
De Ioana1981 pe 31 Iulie 2016

Lara, dar daca ai fost de 4 ori inseamna ca ai avut incredere.consider ca dupa prima procedura daca ar fi fost ceva care sa bu iti placa nu ai mai fi mers... Dar tu ai mai fost de inca 3 ori... Ce nu a fost ok? Faptul ca bu ti-a reusit nici a4a oara? Asteptam cu interes detalii pt ca suntem care mergem pt prima data si sa stim la ce sa ne asteptam. MultumimT592s

Fiv
De Ioana1981 pe 31 Iulie 2016

Am inteles ca in jur de 80 Eur. Eu jou vii merge la prima consultatie. O sa revin vu vesti
Adresa mea ioanaclaudiaene@yahoo.com pt lara

Pret prima consultatie
De Georgiana pe 30 Iulie 2016

Fetelor, ce tarif se percepe pentru prima consultatie la dr. Zadori? Multumesc.

Contact Institutul Kaali fertilizare in vitro

Adresa

-

Site www.kaali.hu/ro/
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.