• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Institutul Kaali fertilizare in vitro

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 /...

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 / 3612.022.388 / 3612.022.296
Fax: 36-1-214.6050

Sediul din Szeged:

6725 Szeged, Semmelweis u.1.
Director medical Prof. Dr. Pál Attila
Telefon / Fax: +3662.423.623

control ginecologic;
examinarea infertilitatii masculine (andrologie);
examinari hormonale;
ecografie;
examinari ale permeabilitatii oviductului;
examinarea uterului;
definirea graviditatii (ecograf, hormonal);
inseminare artificiala cu gamet propriu;
inseminare artificiala cu gametul donorului;
tratamente hormonale ale infertilitatii

fertilizare in vitro

Prof. Dr. Steven G. Kaáli
Membru al Academiei de Stiinte a Ungariei;
Prof. Dr. Bernard Artúr

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 3662.423.623

Opinii utilizatori

fiv la szeged reusit
De Larisa pe 03 August 2016

am vazut comentarii mai jos in legatura cu email-ul pe care il puteti contacta pe doctor.eu discutam cu dumnealui pe email-ul personal "jzadori@gmail.com " si primeam raspuns destul de repede cu exceptia unei dati cand intr-adevar imi amintesc ca nu mi-a raspuns vreo 2 zile si am sunat la clinica si mi-au spus sa trimit email pe adresa de la clinica "szeged@kaali.hu " si il vor transmite doctorului. si pt a lua legatura telefonic cu dumnealui suna-ti si cereti cu domnul doctor si imediat va vor face legatura!

fiv la szeged
De Larisa pe 03 August 2016

buna ziua! sa va spun si povestea mea. avand trompele infundata +problema sotului (calitatea si motilitatea spermatozoizilor) am decis sa sa apelam la fertilizare si nu imi pare rau ca am decis la szeged la dr zadori. anul trecut in august 2015 am inceput tratamentul cu vitamine etc, in septembrie mi s-a implantat un embrion (am avut 3 embrioni dar doar unul a fost perfect, plus varsta fiind tanara 23 de ani domnul doctor a decis ca e mai bine sa punem 1 singur embrion) si am reusit din prima. avem o fetita frumoasa sanatoasa perfecta din toate punctele de vedere. am nascut in luna iunie, acum fetita mea are 2 luni. doctorul este un om foare ok, conditiile pe care le-am avut la clinica sunt si ele fff ok. recomand cu incredere sa incercati la dr zadori si sa aveti incredere ca veti reusi. sper sa fie cu foloa comentariul meu si pt informatii daca aveti nevoie va pot ajuta.

Fiv
De Ioana1981 pe 03 August 2016

Stiu ca sansele sunt mult mai mici

Pentru Ioana
De Lara pe 03 August 2016

Ioana sigur ca embrionii se congeleaza,dar sanse cu embrioni congelati sunt foarte mici.Se achita cam 80 € pe an....pentru câți ani vrei

Pentru Anonim
De Lara pe 03 August 2016

Anonim eu vitamine am luat si un an....sunt vitamine nu încurca la nimic

Fiv
De Ioana1981 pe 02 August 2016

Stie cineva daca in caz de nereusita se congeleaza embrionii netransferati la szeged?

Fiv
De Anonim pe 02 August 2016

Eu am primit o luna de vitamine si contraceptive dupa care am urmat procedura de stimulare ovariana si vitamine.

fiv
De Anonim pe 02 August 2016

Bună seara ,am și eu o întrebare este cineva care a primit vitamine timp de 2 luni înainte de fiv ? Va mulțumesc.

Fiv
De Ioana1981 pe 01 August 2016

Am inteles ca dupa 10 august va fi in concediu aprox 3 sapt

FIV
De Sali pe 01 August 2016

Stiti cumva daca dl.dr.Zadori este in concediu in aceasta perioada?
Multumesc

Contact Institutul Kaali fertilizare in vitro

Adresa

-

Site www.kaali.hu/ro/
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.