• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!

Institutul Kaali fertilizare in vitro

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 /...

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 / 3612.022.388 / 3612.022.296
Fax: 36-1-214.6050

Sediul din Szeged:

6725 Szeged, Semmelweis u.1.
Director medical Prof. Dr. Pál Attila
Telefon / Fax: +3662.423.623

control ginecologic;
examinarea infertilitatii masculine (andrologie);
examinari hormonale;
ecografie;
examinari ale permeabilitatii oviductului;
examinarea uterului;
definirea graviditatii (ecograf, hormonal);
inseminare artificiala cu gamet propriu;
inseminare artificiala cu gametul donorului;
tratamente hormonale ale infertilitatii

fertilizare in vitro

Prof. Dr. Steven G. Kaáli
Membru al Academiei de Stiinte a Ungariei;
Prof. Dr. Bernard Artúr

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 3662.423.623

Opinii utilizatori

Fiv
De Alexandra pe 04 August 2016

Asa este Larisa...reusita depinde de foarte multi factori care tin noi, de organismul nostru iar eu sunt foarte constienta de acest lucru. Nu in ultimul rand depinde de Dumnezeu! Cu siguranta o stare pozitiva, fara stres, ajuta mult!
Te voi contacta pe adresa de mail sa-ti cer cateva informatii.
Multumesc inca o data!

Fiv
De Ioana1981 pe 04 August 2016

Eli, ai perfecta dreptate! Eu sunt aici pt prima consultatie si am vb cu fete care sunt super incantate si optimiste. Au facut si in romania si pt ele a fost un dezastru in tara. Pana acum am auzit numai de bine aici si am vazut asistente care ieseau din cabinet cu paciente si pkangeau impreuna de fericire!!!!

fiv
De Eli pe 04 August 2016

Fetelor, (cele care nu recomanda aceast medic) nici nu va dati seama ce stare creati celor care se agata de orice speranta de a avea parte de aceasta minune de a avea un copil. Si eu am avut primul fiv la dl.Zadori si din pacate testul a iesit negativ acum trei zile, iar cele care au trecut prin asta cunosc sentimentul ce il am, INSA nu pot arunca vina asupra acestui medic, cand stiu foarte bine ca toate statisticile indica care este procentul de reusita. Noi femeile suntem unice prin felul nostru de a fi, fiecare organism reactioneaza diferit, astfel ca medicul nu poate face totul. Eu am fost foarte multumita de dl.Zadori, sunt sigura ca a facut tot ce s-a putut pentru a ma ajuta, iar dupa ce imi revin tot la el voi merge pentru a doua procedura fiv. Inca un lucru, a arata faptul ca totul e marketing, si ca nu-si mai da interesul pentru reusite, eu cred ca nu poate fi vorba de asta si nu l-ar ajuta cu nimic.
Asa ca fetelor , lasati sa ramana macar speranta, optimismul si increderea in bunul Dumnezeu si totul va fi bine.

fiv
De Lili pe 04 August 2016

Lara, ai dreptate, totul se face pe banda, zadori nu are rata de succes....Fetelor este .mai ieftin dar din seria din iulie de 8 fete - una singura a ramas(test pozitiv)Mergeti acolo si stati de vb cu fetele care au mai fost...de 2-3 ori, disperarea ne face sa ne intoarcem...si financiar e cu mult sub pret-in tara ma refer.Dr Zadori-parerea mea, deja este plictisit , totul se reduce la bani(sunt fete care-i dau euro direct in cab).

Fiv
De Ioana1981 pe 04 August 2016

Larisa, sa stii ca si mie mi-ai ridicat moralul! Sa ne mai scrii ca ne face bine! Doamne ajuta sa fie la toata lumea cum a fost la tine👍

fiv la szeged reusit
De Larisa pe 03 August 2016

Draga Alexandra, ma bucur ca a fost de folos comentariul meu. Eu te sfatuiesc sa ai incredere in tine in primul rand si sa fii optimista, sa ai incredere ca va fi un rezultat pozotiv, asta conteaza cel mai mult (eu cel putin una am fost speriata la inceput imi era frica ca nu o sa reusesc dar chiar insasi domnul doctor m-a incurajat foare mult si chiar astea au fost cuvintele lui sa fiu optimista si sa am incredere)eu sincer iti recomand si tie si tuturor fetelor care doresc sa faca fertilizare sa mearga cu incredere la el.nu faceti prostia sa mergeti in romania ca e vai si amar.vad ca mai.multe persoane scriu ca in ultimul timp nu au mai fost reusite(scuzati-ma dar asta nu cred ca e vina doctorului: o reusita depinde in primul rand de pacienta in sine: varsta, sanatatatea,calitatea embrionilor si nu in ultimul rand starea de spirit, stresul si gandul ca nu va iesi bine face foarte mult rau)
Deci parerea mea doctorul nu are nici o vina,interesul lui fata de problema mea si modul in care a decurs totul pt mine a fost super okkk si am cunoscut fete acolo la clinica care au mai incercat fiv in romania si a fost dezastru spuneau ca nu se compara conditiile si experienta doctorului cu ceea ce au patit in ro.
Deocamdata ne bucuram de fetita, si cred ca la anul pe vremea asta o sa incercam iar si sper de data asta sa fie 2 dintr-o lovitura hihihi!! Si cu siguranta va fi tot la acest doctor ! Iti doresc succes draga mea si o sa reusesti ai incredere in tine.(and trust your embryo:)chiar asa mi-a zis doctorul imediat dupa transfer) daca te pot ajuta cu raspunsuri sau altceva iti las adresa de email :lari1893gmail.com

Fiv
De Alexandra pe 03 August 2016

Buna Larisa,comentariul tau este de un real folos pentru mine...pur si simplu imi reda starea de optimism si incredere cu care am plecat la inceput de drum,dar care s-au mai pierdut datorita anumitor pareri mai putin bune. Multumesc si sa-ti traiasca fetita :)

in vitro la Kaali
De Lili81 pe 03 August 2016

La ultima intrevedere cu dr Zadori, in urma cu doua saptamani, in ziua respectiva plecau de acolo 2 viitoare mamici cu rezultate pozitive si 1 mamica de gemeni impreuna cu cei mici. Era o atmosfera frumoasa la clinica. Reusita depinde de multi factori, medicul isi pune experienta in slujba pacientelor, dar sansele de obtinere a unei sarcini sunt de pana in 30% , conteaza foarte mult varsta femeii si sanatatea acesteia. Eu incep tratamentul in septembrie, sunt optimista.

Fiv
De Ioana1981 pe 03 August 2016

Pe ce statistici te bazezi Maria cand spui ca nu au mai fost reusite in ultima perioada? De ce crezi ca nu ti-a reusit? Ai mai facut si alte FIV-uri? Cati ani ai? Cati embrioni ti-a transferat? Maine merg si eu la prima consultatie.

Buna
De Maria pe 03 August 2016

Buna fetele. Am fost la consult luna trecuta la dr zadori...ceea ce am auzit ma pus pe ganduri. Din Aprilie anul acesta NU a mai reusit nici o fata...sunt putin pe ganduri si cam multe semne de intrebare...nu stiu ce sa mai cred despre aceasta clinica... Am un FIV in Mai nereusit si nici una din fetele de atunci nu a reusit.
O zi frumoasa

Contact Institutul Kaali fertilizare in vitro

Adresa

-

Site www.kaali.hu/ro/
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.