Lectie demonstrativa MiniMe pe scena, cursuri pentru copii

/ / Modificat: 2011-11-23
Lectie demonstrativa MiniMe pe scena, cursuri pentru copii

Ai un copil timid si vrei sa il ajuti sa isi invinga frica de a vorbi in public? Copilului tau ii place sa fie in centrul atentiei si vrei sa il incurajezi sa devina un bun povestitor si, de ce nu, o mica vedeta? Indiferent de firea copilului tau, un curs de oratorie si actorie este solutia cea mai potrivita.

Fundatia Nadia Comaneci iti ofera ocazia de a afla mai multe despre activitatile realizate la un astfel de curs si te invita sa participi, alaturi de copilul tau, la lectia demonstrativa a cursului MiniMe pe scena.

Lectia demonstrativa va avea loc miercuri, 16 noiembrie, la ora 18.00, la Centrul MiniMe al Fundatiei Nadia Comaneci, din Calea Grivitei nr. 150, in zona Garii de Nord, participarea fiind gratuita.

In cadrul lectiei, copiii vor fi antrenati in jocuri inedite de cunoastere de sine si a propriilor capacitati, jocuri de comunicare si lucru in echipa, exercitii de improvizatie si creativitate. De asemenea, parintii care ii vor insoti pe cei mici vor putea sa se implice si ei in jocurile copiilor.

In plus, organizatorii au pregatit o surpriza si pentru parinti! Toti participantii la lectia demonstrativa a cursului MiniMe pe scena si care, la finalul acesteia, se hotorasc sa isi inscrie copilul la curs, vor beneficia de 50% reducere din pretul de lista al cursului.

Astfel, veti plati doar 260 lei pentru 13 sedinte a cate 90 de minute fiecare, sedinte de storytelling, improvizatie, miscare corporala, jocuri de rol, jocuri cu masti sau papusi, sedinte la finalul carora copilul dumneavoastra isi va descoperi si dezvolta propriile aptitudini, va deveni mai deschis si mai increzator in propriile forte, avand o dorinta vizibila de a citi mai mult, de a vedea o piesa de teatru sau un film de calitate.

Cursul MiniMe pe scena se adreseaza copiilor cu varsta cuprinsa intre 6 si 12 ani si isi propune sa ii ajute pe copii sa se cunoasca mai bine si sa interactioneze cu succes in grup. Sedintele cursului vor avea un caracter practic, bazandu-se pe jocuri de improvizatie, de rol, interpretare de texte (povesti, fabule, zicatori) si diferite exercitii interactive.

Inscrieri la lectia demonstrativa

  • la telefon: 0741.199.600;

Iata un scurt film cu fabricarea cometei, realizat de Alex Conu si Razvan Baciu.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Cursuri copii

Articole recomandate

Citeste si despre