Home & Deco: Transforma camera copilului intr-un taram al jocului si al creativitatii

/ / Modificat: 2015-10-13
Home & Deco: Transforma camera copilului intr-un taram al jocului si al creativitatii

Home & Deco: Transforma camera copilului intr-un taram al jocului si al creativitatii

Camera copilului este un loc cu totul special in locuinta oricarei familii si un loc in care cel mic ar trebui sa se simta cel mai bine. La Marco Shop vei gasi cu usurinta zeci de modele de mobilier pentru prichindelul tau, piese de care va puteti bucura impreuna.

Mobilier pentru micile printese

Pentru fetita ta, la Marco Shop ai la dispozitie mobila cu diverse tematici, precum personaje din desene animate indragite de cei mici, dar si mobila pentru micile scolarite care au nevoie si de un spatiu de lucru, unde sa-si faca temele si sa invete.

Chiar daca spatiul din incapere nu este foarte generos, vei gasi solutii pentru a valorifica la maximum fiecare centimetru din camera. In acelasi timp, poti folosi pentru fetita ta variante de mobila copii care imbina jocul cu educatia. Potenteaza creativitatea micutei creand o camera in ton cu personalitatea ei, cu pasiunile si cu hobby-urile ei.

camera_copii_harpo

camera_minnie_mouse_fetite_mobilier_copii

Piese de mobilier pentru nazdravanul tau

Marco Shop are tot ce ai nevoie pentru decorarea camerei baiatului tau. Paturi cu forme de masinute, piese de mobilier construite intr-un mod ingenios. Orice spatiu din camera este utilizat, iar fiecare jucarioara sau oricare dintre lucrurile micului tau nazdravan isi va regasi locul.

Poti personaliza si adapta piesele de mobilier copii in functie de gusturile tale si ale micutului, de cat de mic sau mare este spatiul din camera, precum si in functie de hobby-urile lui. Pentru scolari, la Marco Shop vei gasi birouri spatioase precum si biblioteci cu loc suficient pentru toate manualele si romanele lui.

mickey_2

mobila_copii_cars

Daca cei doi copii ai tai impart acelasi spatiu vei avea nevoie de un mobilier camera copii suficient de mare pentru amandoi sau construit in asa fel incat sa se plieze pe nevoile ambilor copii.

Pentru frati care au aceeasi camera, poti opta pentru solutii ingenioase si care sa nu ocupe foarte mut spatiu, precum paturile suprapuse cu sertare pe fiecare treapta. Astfel cei mici vor folosi aceste spatii de depozitare pentru jucarii, dar si pentru a salva din spatiu. In acest fel, o sa incapa in camera si doua birouri sau pur si simplu se va crea in acest mod suficient loc pentru ca ei sa se joace in voie.

mobila_copii_balansoar

mobila_copii_tineret_twins

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre