Sansa de a creste sanatos

/ / Modificat: 2012-01-10
Sansa de a creste sanatos

Prin intermediul campaniei "O sansa tuturor copiilor", initiata in decembrie 2009, Milupa a oferit sansa unei nutritii echilibrate si copiilor proveniti din familii aflate in dificultate. Cu sprijinul Fundatiei Inocenti, Milupa a donat, pentru o perioada de 6 luni, produse de care s-au bucurat 250 de micuti proveniti din familii cu situatie economica precara.

250 de copii, 250 de povesti despre impactul unei nutritii echilibrate in cresterea sanatoasa a copiilor.

Povestea Claudiei

Claudia din Bucuresti povesteste cum s-a dezvoltat baietelul ei de doar 9 luni, Cristian, cat timp a fost hranit cu formula de lapte Milupa Milumil.

"Desi are doar 9 luni, toata lumea crede ca are cel putin un an si jumatate, pentru ca e foarte inalt.

A inceput sa creasca foarte armonios dupa ce i-am dat lapticul Milupa primit de la fundatie – mai intai Milumil 2, apoi Milumi 3. La inceput noi am stat la un adapost pentru familii si atunci micutul nu manca foarte sanatos, dar acum nu mai am nicio problema si am observat ca ii place foarte mult gustul laptelui.

Noi aici la asociatie suntem permanent informate cum sa ii ingrijim pe cei mici, inclusiv ce alimentatie este potrivita pentru ei. Mai mult decat atat, suntem si noi fericite, pentru ca cei mici sunt hraniti sanatos, iar noi suntem invatate cum sa ne integram in societate, participam chiar si la un atelier de creatie – facem papusi pentru copii."

Povestea Mihaelei

Mihaela, 21 de ani, din Bucuresti, s-a inscris in fundatia ACSIS – partener Inocenti – la recomandarea personalului dintr-un centru de plasament. Ea povesteste cum se simte fetita ei, Rebeca Maria, acum, dupa ce a primit timp de 6 luni o nutritie echilibrata de la Milupa, sub forma de formule de lapte si cereale.

"Maria rade tot timpul, e puternica si foarte energica. Bea Milumil 2 si ii place tare mult. Eu stiu de ce e bun laptele Milupa, am citit pe cutie, dar mi-a spus si medicul de la asociatie: contine fier si vitamine – motiv pentru care, cred eu, e asa de fericita si nici nu a avut probleme din cauza alimentatiei. Nu i-am dat niciodata lapte de vaca, ca am auzit ca nu-i face bine. Mai mult decat atat, a luat in greutate si a crescut ca la carte."

In curand, proiectul "O sansa tuturor copiilor" se va relua.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre