Gina Pistol, despre miracolul care a ajutat-o sa ramana insarcinata: „Mi-a adus Smiley de pe Muntele Athos braul Maicii Domnului. L-am purtat si...”

/ / Modificat: 2024-04-23
Gina Pistol, despre miracolul care a ajutat-o sa ramana insarcinata: „Mi-a adus Smiley de pe Muntele Athos braul Maicii Domnului. L-am purtat si...”

Gina Pistol nu s-a sfiit nicio clipa sa recunoasca cat de greu i-a fost sa ramana insarcinata. Recent, vedeta a facut cateva marturisiri emotionante despre momentul sfasietor in care medicii i-au spus ca sunt sanse mari sa nu poata face copii.

Gina Pistol: „Mi-au spus mai multi medici ca nu am nicio sansa sa raman insarcinata”

Dupa multiple tratamente de fertilitate care nu dadeau roade, Gina aproape ca-si pierduse orice speranta ca va deveni mama. Smiley a fost pe Muntele Athos si i-a adus braul Maicii Domnului, iar, la scurt timp, a aflat ca va deveni mama. Totul s-a schimbat insa dupa ce Smiley a fost pe Muntele Athos si i-a adus Ginei braul Maicii Domnului.

„Mie Andrei mi-a adus de pe Muntele Athos braul Maicii Domnului. L-am purtat. L-am pus intr-un portofel si era cu mine tot timpul. In urma unor analize am aflat si mi-au spus mai multi medici ca nu am nicio sansa, am sanse 0,1 sa raman insarcinata.

Chiar si cu tot felul de tratamente si asa, nu imi promite nimeni nimic. Am ramas insarcinata si stiu momentul in care am ramas insarcinata. Eram intr-o perioada in care nu eram fertila. Ce am simtit eu in momentul ala, nu am mai simtit niciodata in viata mea. Nici nu stiu cum sa iti explic ce am simtit”, a povestit Gina Pistol intr-un podcast.

Smiley: „Gina s-a rugat in fiecare zi a sarcinii ei. Este foarte important sa ai credinta cu adevarat”

Smiley si Gina Pistol au devenit parinti in urma cu trei ani, atunci cand a venit pe lume fiica lor, Josephine. Cei doi se incred in divinitate, Smiley marturisind in urma cu ceva timp ca Gina s-a rugat si dupa ce a aflat ca e insarcinata, in fiecare zi, cate 40 de minute.

„Gina s-a rugat in fiecare zi a sarcinii ei. Si nu pe repede-inainte, rugaciune de 40 de minute. Si trebuie sa si intelegi cum sa faci rugaciunea. Dar sunt lucruri foarte adevarate. Este foarte important sa ai credinta cu adevarat, nu doar asa… Avem atatea exemple. Minunile pe care le vedem nu sunt intamplatoare. Sunt oameni care au credinta si fac sacrificii pentru ceea ce cred. La fel e si cu succesul, cu absolut tot”, a spus artistul, potrivit VIVA!.

  • Surse: viva.ro, libertatea.ro
  • Foto: captura video

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Gina pistol Smiley

Articole recomandate

Citeste si despre