Ce nu ar vrea Smiley sa afle niciodata fiica lui despre el. Artistul, mai sincer ca niciodata

/ / Modificat: 2024-04-02
Ce nu ar vrea Smiley sa afle niciodata fiica lui despre el. Artistul, mai sincer ca niciodata

 

Smiley si Gina Pistol formeaza o familie fericita, impreuna cu fiica lor de trei ani. Invitat recent intr-un podcast, artistul a dezvaluit ce nu ar vrea ca fetita lui sa afle despre el. 

Smiley, la proba sinceritatii

De cativa ani, Smiley si Gina Pistol formeaza unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz. Cei doi se cunosteau de multi ani, insa flacara dintre ei s-a aprins la un concert la care artistul canta, iar Gina era in public. La scurt timp au inceput sa formeze un cuplu, insa presa si fanii au aflat mai tarziu despre relatia lor. 

In 2021, cei doi au devenit parintii unei fetite pe care au botezat-o Josephine, iar in 2023 au facut si nunta. Invitat, la un moment dat, in podcastul lui Damian Draghici, Smiley a primit o intrebare atipica. Damian a vrut sa stie ce nu ar vrea Smiley ca fiica lui sa afle despre el. Dupa ce s-a gandit cateva secunde, artistul a raspuns: ”Cu cate fete am fost inainte de maica-sa”. 

Piesele pe care le-a dedicat familiei

La fel ca multi artisti, Smiley se exprima cel mai bine prin muzica. Artistul a lansat, de-a lungul timpului, zeci de piese, insa cateva au un loc special in inima lui. In anul 2016, a lansat o melodie sensibila, cu mesaj profund, intitulata ”Confesiune”. Tot in podcastul lui Damian Draghici, Smiley a povestit ca a compus acea melodie in timp ce se afla in America, dupa ce a primit o veste trista de acasa. 

Artistul era plecat de mai bine de doua luni din tara, iar cu putin timp inainte de intoarcere, mama sa i-a spus la telefon ca tatal lui a suferit un atac cerebral. Momentul a fost unul de cumpana pentru Smiley si atunci i-a venit ideea piesei ”Confesiune”. 

O alta melodie cu mesaj special, pe care Smiley a lansat-o intr-un moment important din viata lui, este ”Pana la tine”. Piesa a aparut in martie 2021, dupa ce s-a nascut fiica lui si a Ginei Pistol. 

FOTO: Facebook

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Smiley Fiica

Articole recomandate

Citeste si despre