Josephine ii calca pe urme lui Smiley: "Avem multe inregistrari cu fiica noastra cantand"

/ / Modificat: 2024-01-31
Josephine ii calca pe urme lui Smiley:

 

Smiley este unul dintre cei mai apreciati artisti din Romania, dar si un tatic extrem de mandru.

Cantaretul si Gina Pistol petrec mult timp in compania fiicei lor, Josephine, si o iau cu ei peste tot.

Micuta, care urmeaza sa implineasca in curand 3 ani, este atrasa deja de domeniul in care activeaza tatal ei si nu este exclus sa ii calce pe urme.

Gina si Smiley au povestit, in repetate randuri, ca inca de cand era in burtica, Josephine reactiona pozitiv la muzica.

Dupa ce s-a nascut, acest lucru a fost din ce in ce mai evident si inca de cand era bebelus, avea cateva melodii preferate, atat din repertoriul tatalui ei, cat si de la alti artisti romani.

Pe masura ce a crescut, Josephine a mers impreuna cu tatal ei si la concerte, astfel ca are muzica in sange.

Intr-un interviu acordat recent, Smiley a povestit ca micuta canta prin casa si ca are deja multe inregistrari cu ea facand acest lucru.

Artistul nu exclude ca, pe viitor, sa scoata o piesa impreuna, in cazul in care Josephine si-ar dori acest lucru.

"Daca ea o sa isi doreasca sa faca asa, sigur o sa facem, nu stiu daca o sa facem public dar daca ea o sa isi doreasca sa faca asta o sa facem. Noi avem foarte multe inregistrari cu fiica noastra cantand, deci nu ar fi exclus!

De la cineva a mostenit... Da, cu Gina cant in fiecare zi, nu ar fi ceva neobisnuit. Deocamdata e devreme sa zic orice  despre ce vrea sa faca, deocamdata ne jucam, ne distram si ne descoperim veleitatile", a spus Smiley, pentru Click!

Cei doi au noroc de un copil cuminte si intelegator, care nu are foarte mari pretentii. Chiar daca parintii ei au posibilitati materiale pentru a-i face toate poftele, Josephine este foarte cumpatata atunci cand isi alege jucariile.

"Vorbeste, are aproape 3 ani, ne intelegem foarte bine! Este foarte independenta, are parerile proprii, dorintele ei, vrea sa se imbrace cum vrea ea. E o fire foarte puternica! Noi suntem fericitii detinatori ai unui copil care nu are  multe dorinte de genul asta, adica  noi daca mergem cu ea  intr-un magazin de jucarii, si ni s-a intamplat sa mergem de mai multe ori, ea isi alege o jucarie si pleaca. Suntem norocosi!", a mai adaugat artistul.

 

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete copii Gina pistol Smiley

Articole recomandate

Citeste si despre