E clar ce meserie va alege fetita lui Smiley. Cum a surprins-o artistul pe Josephine

/ / Modificat: 2024-02-13
E clar ce meserie va alege fetita lui Smiley. Cum a surprins-o artistul pe Josephine

 

Smiley si Gina Pistol sunt tare mandri de fetita lor Josephine. Gina chiar a renuntat la cariera ei in televiziune pentru a se dedica in totalitate micutei sale. 

Este foarte implicata si vrea sa ii ofere fetitei sale tot ce este mai bun. Smiley are si el o relatie speciala cu fiica lui, iar de cand micuta a venit pe lume parca este un alt om. Cei trei se afla in aceasta perioada in America, iar Smiley isi tine la curent fanii cu tot ceea ce face. 

Recent, artistul le-a dezvaluit fanilor care este talentul special al micutei Josephine. La aproape 3 ani, fetita se descurca de minune la cantat. Smiley a postat un video in care aceasta danseaza si canta in fata televizorului. Micuta este adorabila si acum este clar ca a mostenit talentul de la tatal sau. 

Ce fac Gina Pistol si Smiley in America 

Cei doi au plecat in SUA pentru o perioada. Ei au profitat de aceasta ocazie pentru a se relaxa in familie, dar si pentru a munci. 

Smiley are mult de munca peste hotare, asa ca vor mai petrece ceva timp in America. 

„Ce faceti mai simpaticilor? Sau mai bine buna seara. Cat e acasa? Cred ca e 8 seara. Doamne, cat de bine este la soare! Ieri a plouat toata ziua aici. Cred ca ati vazut din Daily Tok-ul lui Andrei (n.r. Smiley) ca suntem in America, in Los Angeles, si mai avem de stat aici, cred ca vreo 3 saptamani. Si am lipsit de pe Instagram pentru ca na…cu casa, cu copilul, ne-am si plimbat putin pe aici”, le-a dezvaluit Gina Pistol fanilor ei pe retelele de socializare.

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete copii Gina pistol Smiley

Articole recomandate

Citeste si despre