Antena 1 a dat-o in judecata si pe sotia lui chef Florin Dumitrescu! "Deja incepe sa imi fie teama sa nu se ajunga si la alte chestii!"

/ / Modificat: 2024-03-14
Antena 1 a dat-o in judecata si pe sotia lui chef Florin Dumitrescu!

Razboiul dintre Antena 1 si cei trei fosti jurati de la „Chefi la cutite” continua si capata noi proportii. Antena Group i-a dat din nou in judecata pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu. De aceasta data, compania media ar fi dat-o in judecata si pe Cristina Sima Dumitrescu, sotia lui Florin Dumitrescu.

Potrivit TV Mania, noile procese vin dupa ce Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu au lansat acuzatii la adresa Antena Group. Acum 3 saptamani, Dumitrescu spunea ca se asteapta sa fie din nou dat in judecata pentru ca a vorbit public despre colaborarea cu trustul. Pe de alta parte, Scarlatescu a declarat pe 12 martie, pentru cancan.ro, ca el si colegii lui nu au fost platiti pentru sezonul 12 din „Chefi la cutite”.

"Exista viata in continuare, nu murim. Nu Antena ne-a facut pe noi. Noi trei am facut Antena mare. Cand am ajuns eu in Antena, nu era asa mare rating. Cred ca nu sunt primul din Antena 1 care a plecat fara bani, dar vor plati pentru ca ei au incasat pentru sezonul 12 de la altii si mi-au oprit din bani. O sa plateasca pentru treaba asta.

Sunt niste baieti acolo care inca se mai cred in epoca de piatra. Cred ei ca pot sa faca rau oamenilor. Batranul Voiculescu inca nu s-a trezit sa vada ce a lasat in urma acolo. Ganditi-va doar anul trecut cate vedete le-au plecat.

Este cineva acolo care vrea raul Antenei. Va spun sincer. Eu nu am vrut sa plec de la Antena 1 niciodata. Am fost fortati pentru ca, dupa 9 ani de colaborare, n-au avut bunul simt sa inteleaga ce vrem noi. S-au trezit ei asa ca sunt stapani. Ganditi-va… au plecat Bendeac, am plecat noi trei, a plecat Cosmin Selesi, a plecat Dan Negru si mai cati de la Observator, de la Antena Stars. Sa faceti o lista sa vedeti cati oameni de valoare au plecat de acolo, noi fiind cei mai putini valorosi. Si o sa mai plece. Atitudinea asta nu poate sa duca la un lucru bun. Eu nu pot sa blamez pe cineva, doar sistemul lor ciudat.

Cand o sa se trezeasca Voiculescu si o sa vada ce jaf au facut aia din televiziunile lui… unii care se cred oameni de televiziune. Vi se pare normal sa plece atatia? Cum sa nu te intelegi cu cei trei chefi care ti-au adus cel mai mare rating din istoria Antenei 1.

In discutiile noastre, niciodata nu s-a pus problema de bani. Nu s-a ajuns la vreo negociere. Era vorba doar de timp.", a declarat Scarlatescu.

Florin Dumitrescu a facut noi declaratii pe Instagram despre aceasta situatie. Bucatarul spune, intr-o postare pe Facebook, ca s-a trezit acum cu 4 procese, dupa ce toata viata s-a ferit de astfel de situatii:

"Inca un proces. Hai ca se poate! Dupa o viata petrecuta departe de ilegalitati si departe de conflicte ma trezesc cu 4 PATRU procese in instanta, unul dintre ele intentat de noi. Doaaaamne fereste. Am invatat multe in ultima perioada din lumea aceasta a tribunalului si am inteles ca hartia suporta orice, dar chiar si asa, deja incepe sa imi fie teama sa nu se ajunga si la alte chestii. Poate ar fi cazul sa imi fac un filmulet cu semnele corporale si sa imi las gps-ul pornit constant sa pot fi gasit in orice situatie ca practic doar atat a mai ramas. Sa va fie cu noroc si sanatate, dragi fosti colegi si fosti angajatori, poate la un moment dat o sa reveniti la ganduri mai bune!", a scris Chef Florin Dumitrescu, pe Facebook.

Antena Group a mai deschis cate doua actiuni in instanta pe numele fiecaruia dintre Chefi, la sfarsitul anului trecut. Primele procese au fost deschide pe 23 noiembrie 2023 si aveau ca obiect „obligarea sa execute contractul de prestatii artistice”, potrivit paginademedia.ro.

Alta „portie” de procese a fost deschisa pe 8 decembrie, tot cate unul pe numele fiecaruia dintre Chefi, si avea obiect „pretentii”, materia „litigii cu profesionisti”.

  • Surse: cancan.ro, paginademedia.ro, tvmania.ro
  • Foto: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Mondenitati

Articole recomandate

Citeste si despre