Monica Birladeanu si-a luat in serios rolul de mama vitrega. Cum se intelege cu copiii iubitului sau, Valeriu Gheorghita

/ / Modificat: 2024-04-09
Monica Birladeanu si-a luat in serios rolul de mama vitrega. Cum se intelege cu copiii iubitului sau, Valeriu Gheorghita

 

Monica Birladeanu are de mai bine de un an o relatie discreta cu medicul militar Valeriu Gheorghita. Cei doi apar adesea impreuna la evenimente, insa nu au dat niciodata detalii despre povestea lor de iubire. 

Cu toate acestea, se pare ca planurile lor de viitor sunt unele foarte serioase, caci se zvoneste ca se pregatesc sa faca pasul cel mare spre altar. 

Valeriu Gheorghita, care a devenit cunoscut publicului in perioada pandemiei, a mai fost casatorit si are doi copii din casnicia anterioara. 

Vestea ca medicul militar are o relatie cu frumoasa actrita Monica Birladeanu a uimit pe toata lumea la vremea respectiva, pentru ca se stia ca Valeriu Gheorghita era casatorit, Cei doi au fost surprinsi pentru prima oara impreuna in Bulgaria. Imediat dupa aceasta escapada, actrita a tinut sa lamureasca zvonurile in ceea ce priveste starea civila a iubitului sau. 

”Dragilor, stiu ca circula o stire cu informatii eronate vis-a-vis de relatia mea personala si ca sa nu va faceti ganduri sau sa va puneti intrebari, imi doresc sa aflati adevarul direct de la mine: partenerul meu de viata e un barbat ABSOLUT NECASATORIT, liber de orice obligatie. Nu e o relatie ascunsa, doar ca am acest principiu de care ma tin, sa nu vorbesc public despre viata mea personala. Va imbratisez tare”.

Valeriu Gheorghita a fost casatorit ani buni cu o colega de facultate, de profesie tot medic, care i-a daruit doi copii, o fata si un baiat. Se pare ca Monica Birladeanu se intelege si ea foarte bine cu cei doi copii ai iubitului sau, deoarece recent au fost surprins impreuna la cumparaturi intr-un centru comercial. 

S-a zvonit de asemenea ca Monica Birladeanu ar fi insarcinata cu actualul iubit, insa vedeta a dezmintit si aceste speculatii. 

”Oameni buni, stiu ca se tot scrie de ieri intruna, dar sunt fake news: nu sunt insarcinata. Un an nou bun tuturor”, a scris ea pe retelele de socializare, la inceputul anului.

 

 

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete copii Mama Mondenitati

Articole recomandate

Citeste si despre