In ce relatii a ramas Pepe cu Raluca Pastrama, dupa ce fetitele lor s-au mutat cu el si noua lui sotie

/ / Modificat: 2024-03-30
In ce relatii a ramas Pepe cu Raluca Pastrama, dupa ce fetitele lor s-au mutat cu el si noua lui sotie

 

Pepe a vorbit recent despre relatia sa actuala cu fosta sotie, Raluca Pastrama, la trei ani de la divort. In plus, artistul a dezvaluit ca fetitele lor locuiesc acum cu el, vizitandu-si mama doar ocazional. 

Din 2022, Pepe traieste o frumoasa poveste de iubire alaturi de Yamine Ody, care l-a facut pentru prima data tata de baiat. Intr-un interviu acordat pentru revista VIVA!, Pepe a vorbit despre relatia sa cu fosta sotie, dar si despre viata sa de familie actuala, inclusiv despre fiicele lor, Maria si Rosa.

„Fetele nu vin in vizita, fetele locuiesc cu mine, noi suntem o familie formata din Yasi, Pepe jr, Maria si Rosa. Eu am grija de fete, le duc la scoala, la diverse activitati, ma ocup de cresterea lor si sunt zilnic prezent in viata lor. Ele merg la mama lor doar in vizita, sigur ca ea le poate vizita oricand, asa cum este normal, dar nu vreau sa intru mai mult in acest subiect”, a spus Pepe. 

Cum se intelege Pepe cu Raluca Pastrama, dupa divort

„In principiu, in ceea ce priveste acordul parental, ne informam si luam deciziile cele mai bune pentru copii, iar eu consider ca am facut acest lucru pana acum si, daca au mai existat pareri diferite, am incercat cat am putut, pe cale amiabila, sa le rezolvam. Comunicarea mea cu Raluca exista strict pentru copii si se desfasoara cat se poate de civilizat si de sec, in acelasi timp”, a mai spus Pepe.

 

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Mondenitati Monden

Articole recomandate

Citeste si despre