Fiica Oanei Roman, afectata de lipsa lui Marius Elisei. Ce simte fata de tatal sau: „O neputinta”

/ / Modificat: 2024-03-27
Fiica Oanei Roman, afectata de lipsa lui Marius Elisei. Ce simte fata de tatal sau: „O neputinta”

 

Cu un an in urma, Oana Roman si Marius Elisei au pus capat relatiei lor, iar in acest timp fiica lor, Isabela, a resimtit absenta tatalui, pe care l-a intalnit destul de rar. 

Recent, Oana Roman a dezvaluit pe platformele de socializare cum incearca sa-si ajute fiica sa faca fata mai usor acestei perioade. De cand s-au despartit, Isabela petrece mai putin timp alaturi de tatal sau, Marius Elisei.

„Zilele trecute am avut o discutie cu Isa despre ura. E mica, a trecut prin multe traume, ii e inca greu sa se echilibreze emotional si-mi vorbea despre ura care la ea e, de fapt, o frustrare, o neputinta de a intelege abandonul de parinte, dar si moartea, rautatea unora sau indiferenta altora in raport cu ea.

I-am explicat ca ura este ceva ce te apasa pe tine, cel care o simti si nu afecteaza deloc persoana fata de care simti acest sentiment”, a scris Oana Roman pe InstaStory.

„I-am explicat ca si mie mi-au gresit multi, mi-au gresit grav, dar nu ii urasc, pentru ca nu vreau sa ma impovarez cu asta. Ii ignor sau ii tin departe, ma rezum la un salut sau poate nici atat. Nu urasc pe nimeni si asta imi da putere asupra mea si asupra lor. Ura doar te impovareaza, dar nu ajuta la nimic. Incercati sa nu urati pe nimeni, oricat rau v-ar face. Ignoranta este cea mai eficienta arma. A ignora total pe cei care iti gresesc, a nu ii lua in seama, a continua sa traiesti imperturbabil este cea mai cumplita pedeapsa pentru ei”, a mai spus vedeta.

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Oana roman Mondenitati Oana roman fetita

Articole recomandate

Citeste si despre