Motivul pentru care Anghel Damian s-a maturizat prea devreme: "Parintii mei sunt extrem de infantili"

/ / Modificat: 2024-03-24
Motivul pentru care Anghel Damian s-a maturizat prea devreme:

 

Anghel Damian si Theo Rose au participat recent la primul lor podcast impreuna. Cei doi au vorbit despre viata de familie, despre cum a inceput relatia lor, dar si despre modelele parentale pe care le-au avut. 

La 32 de ani, Anghel Damian poate spune ca este un barbat implinit. Are o cariera de succes, fiind actor si regizor, si o familie fericita alaturi de Theo Rose si baietelul lor, Sasha, care urmeaza sa implineasca un an in luna iunie. Recent, actorul si iubita lui au participat la primul podcast impreuna, unde au vorbit despre relatia lor, dar si despre alte subiecte. 

Anghel Damian provine dintr-o familie de cineasti

Povestea de iubire dintre Anghel si Theo a evoluat rapid, iar atunci cand au anuntat ca urmeaza sa devina parinti, multi au crezut ca s-au grabit si ca nu sunt pregatiti pentru acest pas. Anghel Damian a dat dovada insa de maturitate, iar de curand a dezvaluit ca a fost un copil care s-a maturizat mult prea devreme. 

Actorul provine, la randul sau, dintr-o familie de cineasti, ambii lui parinti activand in domeniul cinematografiei. Anghel spune ca a crescut intr-o familie cu doi parinti foarte infantili, lucru care l-a facut sa se maturizeze si l-a responsabilizat prea devreme. Mai mult, divortul parintilor a contribuit la procesul de maturizare al lui Anghel Damian. Astfel, acesta a ajuns sa inteleaga anumite lucruri foarte devreme in viata, dupa cum a povestit chiar el. 

S-a maturizat precoce

"Parintii mei sut artisti si sunt extrem de infantili. O spun cu toata dragostea, sa nu fiu inteles gresit. Am doi parinti infantili. Conditia artistului e foarte apropiata de conditia copilului. Eu m-am maturizat precoce. Si asta a venit, probabil, si cu divortul parintilor mei. A existat acolo un moment in care eu, cel putin, in raportare cu mama, am simtit ca sunt barbatul in casa... 

La 9-10 ani, atunci castigam si bani pentru ca faceam dublaje de desene animate intr-o perioada in care dublajele abia aparusera in Romania... Parintii mei au ramas copii si e extraordinar ca au ramas copii. Asta m-a facut sa fiu mult mai in control, mult mai matur decat ar fi trebuit", a povestit regizorul, in podcastul Fain si Simplu, al lui Mihai Morar. 

FOTO: Instagram

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Theo Rose Mondenitati

Articole recomandate

Citeste si despre