De ce nu va fi prezent fiul lui George Nicolescu la inmormantarea tatalui sau. Sotia artistului a dezvaluit motivul

/ / Modificat: 2024-03-30
De ce nu va fi prezent fiul lui George Nicolescu la inmormantarea tatalui sau. Sotia artistului a dezvaluit motivul

 

George Nicolescu, cunoscutul solist roman, a incetat din viata marti, la varsta de 74 de ani, la Spitalul Universitar.

George Nicolescu a parasit aceasta lume! Cu o cariera profesionala remarcabila, o familie frumoasa si o casatorie de aproape cincizeci de ani cu sotia sa, Geta, precum si doi copii, o fata si un baiat stabiliti in Spania, artistul a lasat o amprenta profunda in muzica romaneasca. Sotia regretatului cantaret a impartasit clipele dificile prin care trece acum.

„George si-a dorit foarte mult sa mai traiasca, chiar zilele urmatoare trebuia sa primeasca distinctia de onoare a orasului Ploiesti unde noi locuim. Copiii au venit acum o luna la noi, din Spania, cand a fost internat. Baiatul nu poate sa mai vina in tara pentru ca nu zboara cu avionul, el vine cu familia doar cu masina in Romania. O sa vina doar fata cu sotul si copiii la inmormantare, atat”, a declarat Geta Nicolescu, pentru click.ro.

„El a facut in 2000 un accident vascular si de atunci a ramas cu probleme. Acum doi ani a cazut in baie si s-a lovit foarte tare la un genunchi si nu prea mai putea sa mearga chiar daca noi ne-am interesat si am si am adus un doctor cu care sa faca kinetoterapie, tot greu s-a descurcat.

Plus ca de un an nu prea mai avea pofta de mancare, pe zi ce trecea el manca din ce in ce mai putin si cand vedeam asta mie mi se rupea sufletul in doua. Ultima luna din viata lui a petrecut-o mai mult prin spital, a fost internat la Spitalul Universitar unde doctorii Bogdan Dorobat, Sorina Diaconu si Sorin Alexandrescu au avut mare grija de el. Doctorul Bogdan Dorobat a reusit sa il convinga sa se interneze pentru ca el nu voia. In spital, cat a fost internet, medicii i-au facut si o ecografie si i-au gasit intre lobi o tumora, fiicatul nefiind afectat”, a mai spus aceasta. 

 

 

 

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Mondenitati Monden

Articole recomandate

Citeste si despre