Dana Rogoz, despre boala incurabila de care sufera si apare la multe femei

/ / Modificat: 2019-04-12
Dana Rogoz, despre boala incurabila de care sufera si apare la multe femei

Dana Rogoz se confrunta cu o problema grava de sanatate, care afecteaza multe femei. Este vorba despre o afectiune a tiroidei, Hashimoto.

Fluctuatiile de greutate sau starile de oboseala sunt printre cele mai comune simptome ale acestei boli.

Actrita spune ca urmeaza un tratament si nu simte asa zisele perioade de ingrasare care sunt, cumva, specifice boli.

"Toata lumea crede ca eu am hipertiroidism, pentru ca sunt slaba, dar de fapt am hipotiroidism. In schimb, simt schimbari la textura pielii, simt ca se usuca mai tare, am alte probleme asociate. Sau pot sa am stari mai proaste si de obicei atunci imi verific analizele si vad daca e cazul sa imi maresc doza de tratament", a povestit vedeta pentru Viva.

Dana Rogoz are grija si ce mananca. Consuma cantitati mici de paine si paste.

"De la doamna dr. nutritionist am aflat ca regimul tip “fasting” e o varianta de luat in calcul, daca e tinut cum trebuie. Momentan incerc sa tin 12 ore pauza intre ultima inghititura seara si prima inghititura dimineata. Nu imi iese mereu, caci am un program haotic, cu seri de spectacol, dupa care se iese la o bere, la o pizza… stiti ce zic. Desigur, pauza se mareste daca vrei sa slabesti. Ce, cat, cum, iti spune nutritionistul. Dar este considerat un regim pe termen lung sanatos. Si tot de la dr. doctor am retinut ca e sanatos sa mananci in fiecare zi o leguma sau un fruct verde si o leguma sau un fruct portocaliu. Drept urmare, in 2019 incerc sa tin si aceasta regula de alimentatie... “cromatica,“ a mai spus actrita.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Dana rogoz Tiroida

Articole recomandate

Citeste si despre