Dana Rogoz castiga bani de la varsta de 8 ani: "Preferam sa pun deoparte pentru fratii mei sau pentru familie"

/ / Modificat: 2024-01-08
Dana Rogoz castiga bani de la varsta de 8 ani:

Dana Rogoz, acum in varsta de 38 de ani si mama a doi copii superbi, si-a amintit recent, cu nostalgie, despre perioada in care interpreta personajul Abramburica, in trupa celebrului actor Marian Ralea. 

Ce si-a cumparat Dana Rogoz din primii bani castigati 

Actrita a marturisit ca a castigat primii bani la varsta de 8 ani, iar cand a ajuns acasa, mamei sale nu ii venea sa creada ca a reusit sa stranga o suma atat de mare. Cu toate acestea, Dana a marturisit ca a fost intotdeauna atenta la cheltuieli si era foarte organizata in ceea ce priveste finantele. Niciodata nu i-a placut sa iroseasca banii munciti cu atat de mult efort. 

„Am inceput sa castig bani de pe la 8 ani. Nu mai stiu ce mi-am luat de acei bani, dar stiu ca mama a fost absolut surprinsa ca am putut sa castig atat de multi bani pentru familia noastra, care nu era cu venituri foarte mari.

Stiu ce mi-am cumparat din banii economisiti in urma filmarilor cu Abracadabra. Am mers cu mama si mi-am cumparat o combina muzicala si doua CD-uri: Goran Bregovic si Elvis Presley, pe care le stiam dumnezeieste. 

Dupa care iarasi am strans bani o perioada destul de lunga pentru mobilierul din camera mea. Asta era destul de aproape de perioada liceului. Mi-am cumparat o mobila alba cu lemn natur, birou pe colt si o canapea. Era o mobila cumparata din bani munciti de mine. Era o mare satisfactie, sincer.”, a povestit actrita, potrivit Cancan.

Dana a marturisit ca existau multe tentatii si ca uneori mai "scapa" in bazarul de la Eforie, insa avea grija apoi sa nu mai faca excese. Mai mult, uneori si adultii din echipa se imprumutau la ea. 

"In perioada Abracadabra, aveam diurna la filmari, eram copil si trebuia sa stiu sa ma organizez in asa fel incat din banii aia sa mananc si sa nu-mi cumpar jucarii, desi exista tentatia sa-mi iau jucarii sau un tricou. Daca se intampla sa scap in bazarul din Eforie Sud si sa-mi cumpar ceva, atunci faceam economii si mancam supe la plic in camera. Dar cum nu-mi placeau supele la plic foarte mult, preferam sa am grija de bani si, eventual, sa pun deoparte pentru fratii mei sau pentru familie.

Drept urmare, de fiecare data, la finalul sezonului de filmari, adultii din echipa veneau sa se imprumute la mine”, a mai spus Dana Rogoz.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Dana rogoz Bani

Articole recomandate

Citeste si despre