Cum arata casa Danei Rogoz din Viscri. La achizitionare era intr-o stare de degradare avansata

/ / Modificat: 2024-01-20
Cum arata casa Danei Rogoz din Viscri. La achizitionare era intr-o stare de degradare avansata

In anul 2020, in plina pandemie de coronavirus, Dana Rogoz si sotul ei, Radu Dragomir, au cumparat o casa de vacanta in Viscri, satul din judetul Brasov facut celebru de insusi Regele Charles al Marii Britanii. Cei doi au vrut sa marcheze, astfel, implinirea a 8 ani de casnicie. Nu i-a speriat faptul ca, la achizitionare, casa era intr-o stare de degradare avansata. Actrita si sotul ei au inceput lucrarile de consolidare si restaurare pentru a se putea muta cat mai curand acolo.

„Acum 8 ani am spus DA! si am semnat pentru prima oara ca doamna Dragomir. Iar azi am semnat actele pentru casuta noastra dintr-un sat din Transilvania.

Acum aproape ca sta sa cada, saracuta, dar abia asteptam sa o renovam si sa o umplem de voie buna si amintiri frumoase. E noul nostru proiect, pe care ni l-am facut cadou la aceasta aniversare. La multi ani, noua!”, a scris Dana pe pagina personala de Instagram, atunci cand cei doi au achizitionat casa din Viscri.

Chiar daca locuinta nu este nici acum, dupa aproape 4 ani, gata, Dana Rogoz este foarte multumita de felul in care decurg lucrarile. Recent, actrita a postat noi imagini de la casa din Viscri.

„Suntem in plina renovare la Viscri. Mai e inca foarte mult de lucru, dar ca sa am o idee mai clara despre cate am facut deja, e suficient sa ma uit pe fotografiile noastre de cand am achizitonat-o si pana in prezent.”, a scris actrita in dreptul imaginilor postate pe retelele de socializare.

In 2020, dupa ce si-au cumparat casa, Dana Rogoz si familia ei au locuit o perioada in rulota, in curte, de unde supervizau lucrarile de restaurare.

„Ne doream de mult timp sa facem o astfel de investitie. Ani de zile am cautat prin satele din Transilvania o casuta pentru noi. Si cred ca pandemia, cu toata perioada de lockdown, ne-a incurajat si mai tare sa facem acest pas.

Dupa cum vedeti, e foarte mult de lucru la ea. Trebuie consolidata, trebuie restaurata, asa ca ma astept ca renovarea sa dureze cativa ani.

Dar, momentan, ne e foarte bine si stand in rulota in curtea ei, facandu-ne planuri de cum va fi, intr-o zi. … Am facut o lunga plimbare prin sat – eu cu Lia in carucior, Radu cu Vlad in biciroaba – sa ne cunoastem mai bine vecinii”, marturisea Dana Rogoz, in 2020.

  • Surse: viva.ro, libertatea.ro, click.ro
  • Foto: Instagram Dana Rogoz

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Dana rogoz

Articole recomandate

Citeste si despre