Dana Rogoz, imagine rara cu fiul sau vitreg. Barbu are o relatie frumoasa cu cei doi frati ai sai

/ / Modificat: 2024-01-17
Dana Rogoz, imagine rara cu fiul sau vitreg. Barbu are o relatie frumoasa cu cei doi frati ai sai

Dana Rogoz este casatorita de ani buni cu regizorul Radu Dragomir. Cei doi au impreuna doi copii. Sotul actritei a mai fost casatorit si mai are un fiu in varsta de 22 de ani. 

Desi intre ei este o diferenta de varsta de 13 si, respectiv, 16 ani,  Barbu are o relatie speciala cu fratii sai mai mici. Se inteleg de minune si petrec timp impreuna ori de cate ori au ocazia. 

Barbu studiaza in strainatate, in Canada, insa, atunci cand vine in tara, nu rateaza nicio intalnire cu fratii sai mai mici. 

Dana Rogoz este foarte activa pe retelel de socializare, unde si-a construit o comunitate mare si foarte frumoasa. Actrita isi tine urmatorii la curent cu tot ceea ce face. Le impartaseste lucruri personale, imagini cu familia sa, dar si diverse ipostaze din vacantele sale. 

Recent, Dana a postat pe Instagram o imagine rara cu fiul sau vitreg si cei doi copii ai sai, alaturi de mesajul: 

„Barbu s-a intors de la studii din Canada, asa ca weekendul acesta au avut mai mult timp ei 3 impreuna. Prima poza din Japonia, a doua de ieri, de acasa.”, a fost mesajul transmis de Dana Rogoz prin intermediul retelelor de socializare.

Fanii au felicitat-o pe Dana pentru familia frumoasa pe care o are, dar si pentru relatia speciala pe care cei mici o au legat-o cu fratele lor vitreg. 

„Bravo lui pentru ca isi face datoria de frate”, „Sunt minunati impreuna”, „Ce frumosi sunt”, „Dumnezeu sa va binecuvanteze”, au fost doar cateva dintre reactiile internautilor. 

Cine este prima sotie a lui Radu Dragomir. I-a adresat critici dure Danei Rogoz 

Radu Dragomir a avut o relatie de 12 ani cu Ozana Oancea. Cei doi s-au casatorit abia dupa ce au aflat ca vor deveni parinti. Dupa trei ani de casnicie insa au divortat, dupa ce Radu a cunosut-o pe Dana Rogoz, care la vremea respectiva avea doar 19 ani. 

 „Ne-am cunoscut la Teatrul Podul, un teatru studentesc. Eu eram studenta deja la Teatru, iar el era student la Electronica. A terminat Electronica, cu chiu cu vai, iar apoi a facut regie de film. Ne-am casatorit abia cand am aflat ca o sa-l am pe Barbu, ne-am codit mult, asta si pentru ca eu detest cuvantul „divort“.

Prietenilor nostri li se intampla sa se insoare si sa se marite in masa, in jurul nostru, iar apoi sa divorteze la fel de in masa, si mi s-a parut ca acel act nu e necesar, casatoria oficiala e ceva ce poate conduce la o despartire foarte urata, numita divort. Cand te casatoresti, te duci in fata unui preot si a ofiterului starii civile, dar cand divortezi te duci la un judecator. Eu nu sunt un om anxios, dar cuvintele judecator, puscarie, contraventie, infractiune ma sperie foarte tare”, a povestit Ozana Oancea, fosta sotie a lui Radu Dragomir.

Ozana Oancea a criticat-o dur pe Dana Rogoz

Ozana a suferit enorm dupa despartirea de Radu Dragomir, iar in momentul in care a aflat ca acesta are o noua relatie, i-a adresat critici dure Danei Rogoz. 

„E un om care si-a parasit familia pentru o extraoptiune. E problema lui, pana la urma, cum se impaca cu statutul lui de om care a plecat din casa catre o femeie foarte tanara! Cred ca m-ar fi durut mult mai tare daca femeia pentru care a plecat el de langa noi ar fi fost cineva care sa-mi semene in vreun fel, cu care sa ma pot compara in vreun fel, din punct de vedere al varstei, al mediului. Din perspectiva mea, faptul ca relatia mea s-a destramat nu are legatura cu aparitia copilului, ci se leaga de cu totul alte aparitii din vietile noastre. Nu e copilul in niciun fel vinovat”, a mai spus actrita Ozana Oancea, in urma cu ceva timp.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Dana rogoz Fiu dana rogoz

Articole recomandate

Citeste si despre