Cum a reusit Adela Popescu sa rezolve problema geloziei fratelui mai mare

/ / Modificat: 2019-04-03
Cum a reusit Adela Popescu sa rezolve problema geloziei fratelui mai mare

Adela Popescu este de doua ori mamica. Actrita are doi baietei sanatosi si mai are un motiv de bucurie.

Fiul cel mare, Alexandru, in varsta de doi ani, nu mai este gelos pe bebelusul care a venit pe lume in luna decembrie. Iar Adela si sotul sau au fost nevoiti sa gaseasca cele mai bune solutii pentru rezolvarea acestei probleme.

Foto: Verdict.ro

Actrita a povestit pe blogul personal ca Alexandru le-a testat limitele de cand a venit acasa cu micutul Andrei.

Ce solutii a gasit Adela pentru a rezolva problema geloziei

Adela Popescu a decis sa-l retraga temporar pe baietelul cel mare de la gradinita, pentru a fi mereu impreuna cu parintii si fratiorul sau, fara sa se simta exclus. Si cel mai important, aceasta a avut grija sa-i acorde cat mai multa atentie in aceasta perioada.

"Daca eu si Alexandru ne jucam in sufragerie si din dormitor auzeam ca fratiorul s-a trezit, inghiteam in sec un minut pana cand Alexandru imi atragea singur atentia rugandu-ma sa ma duc la el. In felul asta el intelegea ca a fost dorinta lui sa ma duc, nu ca am ales sa las joaca noastra in favoarea fratiorului. Daca alaptez si Alexandru face pipi si vrea sa il insotesc, cu siguranta intrerup alaptatul si merg cu el la baie. Ne-a testat permanent din primul moment in care am intrat cu bebe in casa, dar dupa ce s-a lamurit ca «suntem ai lui» in continuare s-a relaxat total", a dezvaluit Adela Popescu.

Acum, Alexandru nu mai are nicio problema cu fratiorul lui.

"Il pupa de fiecare data cand il vede. De multe ori o face demonstrativ, dar l-am surprins si cand nu stia ca este vazut, facand acelasi lucru”, a mai spus actrita.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Adela popescu Adela popescu copii Adela popescu baietei

Articole recomandate

Citeste si despre