Adela Popescu, mama pentru a patra oara? Reactia ei la sarcina Laurei Cosoi a uimit pe toata lumea

/ / Modificat: 2024-01-04
Adela Popescu, mama pentru a patra oara? Reactia ei la sarcina Laurei Cosoi a uimit pe toata lumea

La inceputul acestui an, Laura Cosoi a anuntat ca este insarcinata petru a patra oara si ca nu mai are mult pana va aduce pe lume noul membru al familiei. Vestea a surprins pe toata lumea, iar actrita a primit sute de mesaje de felicitare. 

Adela Popescu, una dintre cele mai bune prietene ale actritei, a lasat si ea un comentariu care a atras atentia tuturor: „Pui asa o presiune…”.

Internautii au dedus imediat ca Adela Popescu s-ar gandi si ea la un al patrulea copil si chiar au incurajat-o sa faca acest pas. 

In urma cu ceva timp insa, Adela Popescu a marturisit intr-un podcast ca s-a gandit sa isi lege trompele deoarece are deja trei copii. De asemenea, Adela a dezvaluit ca a avut o discutie pe aceasta tema cu sotul ei si a marturisit ca ar fi fost dispusa sa faca si al patrulea copil daca ar sti ca va fi fetita. 

„Am avut o singura discutie pe tema asta, dar a trecut repede. Intrebarea a fost pusa asa: Daca am sti sigur 100% ca al patrulea e fetita, ne-am baga? Am avut asa, trei secunde, si am zis NU. Si el: Nu, nu, uita discutia asta”, a povestit Adela Popescu, in cadrul podcastului Oanei Andoni.

Adela Popescu, despre viata cu trei copii

Adela Popescu si Radu Valcan au trei copii si marturisesc ca viata nu este tocmai usoara, din acest punct de vedere. Al cincilea membru al familiei a adus numeroase schimbari, la care cei doi au trebuit sa se adapteze din mers.

„De la doi la trei, desi emotional, este cel mai usor. Pentru ca stii toate etapele, nu te mai surprinde nimic, stii diversificarea, nu te mai panichezi, le cam stii. Ma refer acum din punct de vedere al organizarii, din punct de vedere financiar. De la doi la trei trebuie sa schimbi masina. Nu exista nicio masina normala care sa acomodeze trei copii mici. Pentru ca trei copii mici inseamna ca trebuie sa aiba scaune cu isofix si oricum nu pot calatori singuri pe bancheta din spate si tu cu sotul la cafea, in fata.

Iti trebuie un insotitor. Si ai o masina cu sapte locuri, sa zicem, normala. Tu nu ai acces la scaunele din spate. Si atunci trebuie sa iti iei un van. Si iti iei un van. Si unul dintre parinti va merge cu van-ul prin oras, cum sunt eu de exemplu, zici ca sunt cu rulota, cu duba, ma plimb prin oras. Sexy, frumos, cand caut parcare, deranj mare de tot. Se schimba totul”, declara Adela Popescu.

  • Foto: Instagram

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Adela popescu copii Adela popescu Laura cosoi

Articole recomandate

Citeste si despre