Radu Valcan o adora pe Adela Popescu. Cuvinte coplesitoare la adresa sotiei: "Este eroina din punctul meu de vedere"

/ / Modificat: 2024-02-09
Radu Valcan o adora pe Adela Popescu. Cuvinte coplesitoare la adresa sotiei:

 

Radu Valcan a implinit vineri 47 de ani, iar Adela Popescu i-a transmis un mesaj emotionant inca de la prima ora a diminetii. Cei doi formeaza unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz. Au o familie superba si mereu au aratat ca se iubesc enorm. 

„Azi e ziua sotului meu. As vrea pe inceput de zi sa ii spun ca e mai ceva ca Alain Delon. La multi ani, scumpete! Mai pregatesc niste urari (…)”, a scris Adela Popescu pe contul sau de Instagram, la primele ore ale diminetii.

Radu, care este foarte activ pe retelele de socializare, si-a tinut si el fanii la curent cum si-a petrecut ziua de nastere. 

„De ziua mea am completat integrame si am baut cafea cu sotia. Asa e de la o varsta”, a fost mesajul transmis de Radu Valcan in mediul online. 

Radu Valcan pur si simplu o adora pe Adela Popescu

Intr-un interviu recent, el a vorbit despre casnicia cu Adela si a marturisit ca actrita este tot ce si-ar fi putut dori de la o femeie. O considera o eroina, mai ales ca a adus pe lume trei copii, la o distanta destul de scurta. 

 „Exact familia la care am visat amandoi si pe care ne-o imaginam. Nu cred ca mi-as dori mai mult de atat. (…) Avem incredere foarte mare in noi, unul in celalalt. Intelegem meseriile pe care ni le-am ales, stim ca este greu cu trei copiii, o probam in fiecare zi. (…)

Mi-am dat seama de la inceput ca trebuie sa o degrevez pe ea de tot ce inseamna aceste griji, sa platesti facturile, sa faci cumparaturi. (…) Este eroina, din punctul meu de vedere, faptul ca am facut trei copii la o distanta atat de scurta”, a marturisit Radu Valcan, pentru Antena Stars.

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Radu valcan Adela popescu

Articole recomandate

Citeste si despre