Cum au reactionat copiii Adelei Popescu cand au aflat ca vedeta pleaca fara ei in Thailanda, dupa Radu Valcan

/ / Modificat: 2024-03-19
Cum au reactionat copiii Adelei Popescu cand au aflat ca vedeta pleaca fara ei in Thailanda, dupa Radu Valcan

 

Adela Popescu a plecat dupa sotului ei, Radu Valcan, in Thailanda, unde acesta filmeaza pentru un nou sezon al emisiunii „Insula iubirii”, difuzata la Antena 1. 

Vedeta a calatorit singura, lasandu-si copiii acasa. Adela s-a asigurat ca ii pregateste pe copii pentru aceasta separare, explicandu-le ca va merge in Thailanda sa  petreaca timp cu tatal lor. 

„Pe copii de cu o saptamana inainte am inceput sa ii pregatesc. Am inceput spunandu-le ca merg sa il ajut pe tata sa aduca cadourile si am terminat fiind sincera: mama si tata vor sa petreaca timp impreuna pentru ca le e dor unul de altul. Au parut ca inteleg.

Mi-am luat un bagaj modest. Preocuparea mea a fost sa fac cat mai multe chestii cu copiii inainte sa plec. Imi era dor de ei cu ei langa mine. Ciudat sentiment. Am plecat de acasa la 7:30. Nu voiam sa se trezeasca copiii inainte de teama unei scene. Asa ca m-am imbracat practic pe hol”, a spus Adela Popescu pe Instagram.

Dupa multe ore de zbor, Adela Popescu a ajuns in Thailanda, unde a fost asteptata la aeroport de Radu Valcan, care a fost foarte emotionat atunci cand si-a revazut sotia.

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Adela popescu copii Radu valcan

Articole recomandate

Citeste si despre