Cat plateste Adela Popescu lunar pentru scoala privata a copiilor: "O taxa la o scoala privata poate sa ti se para mult, dar cand tragi linie..."

/ / Modificat: 2024-02-06
Cat plateste Adela Popescu lunar pentru scoala privata a copiilor:

 

Adela Popescu si Radu Valcan investesc o avere in educatia celor trei baieti, in special pentru scoala privata la care sunt inscrisi Alexandru si Andrei.

Intr-un interviu recent, vedeta a dezvaluit de ce a ales unitati de invatamant private si a explicat de ce i se pare ca a facut o alegere corecta. 

Ea spune ca invatamanul privat vine la pachet cu mai multe beneficii, in special programul prelungit si activitati care nu se fac la scolile de stat. 

CITESTE SI: De ce Adela Popescu nu isi lasa copiii sa doarma acasa, la prieteni

Conform libertatea.ro, Adela Popescu si Radu Valcan platesc 670 de euro pe luna pentru scoala privata, pentru un program de la 8.0 la 14.00, cu masa inclusa, sau 750 de euro, in cazul unui program care se termina la ora 17.00 si care are, de asemenea, o masa inclusa.

„Toti spun sa dai copilul la o scoala de stat, pentru ca e mai putin costisitor, dar asta inseamna ca la ora 12.00 ti-l trimite acasa, iar tu nu ai un program ca sa poti sa il iei”, a explicat Adela pentru unica.ro.

„Atunci il vei da la un after school, care costa cam jumate din cat costa o scoala privata. Si ce sa vezi, dupa trebuie sa il duci si la tot fel de optionale, pe care la privat le ai incluse. Altele, chiar daca sunt cu bani, le ai tot acolo. Nu mai bati orasul sa te duci la bazin, la karate. Cand vezi o taxa la o scoala privata poate sa ti se para mult, dar cand tragi linie iti dai seama ca ajungi tot acolo, dar cu mai mari batai de cap. Ca sa ajung la o scoala de stat buna trebuia sa merg 40 de minute cu masina, sa ma coste la after school 500-600 de euro, dupa care sa il duc la Dinamo etc.”, a adaugat fosta prezentatoare TV.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Adela popescu copii Adela popescu Adela popescu baietei

Articole recomandate

Citeste si despre